Yıllardır beklediğiniz anlardan biri olan mezuniyet gecesine 4 adımda hazırlanın. Nasıl mı? Detaylar Kadınlar Kulübü ayrıcalığıyla!

Eğitim hayatınızı taçlandıracak anlardan biri olan mezuniyet geceniz için hazırlıklara başlamış olabilirsiniz. Saç modeliydi, elbiseydi, ayakkabıydı derken seçim yapmakta kararsız kalabilir ya da size hiç yakışmayacak seçimler yapabilirsiniz.

Mezuniyet geceniz için akıllarda son kalacak şey kuşkusuz kıyafetiniz. O nedenle ince eleyip sık dokumakta haklısınız. Bu konuda bizimde iyi fikirlerimiz olabilir düşüncesiyle sizlerle bu yazıyı paylaşmak istiyoruz. Bakalım 4 adımda mezuniyet gecesine hazırlanmanın sırrı neymiş birlikte görelim.

4 Adımda Mezuniyet Gecesine Hazırlanın
Tekrarı isteseniz de olmayacak olan mezuniyet geceniz için tüm hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz! Yazımızı 2017 mezuniyet trendlerini göz önüne alarak hazırladığımızı belirtmek isteriz.

Tarzınızda Seçim Yapın
Okul hayatınız boyunca çevreniz tarzınızı aç çok öğrenir. Bu nedenle tarzınızın dışında seçimler yaparak arkadaşlarınızı hayal kırıklığına uğratmayı düşünmeyin. Mezuniyet gecesine hazırlık sürecinde 4 adımdan ve en önemlisi bu diyebiliriz. Öğrencilik hayatınızdaki tarzınızı destekleyen sade ve şık modeller tercih etmenizde fayda var.

4-adimda-mezuniyet-gecesine-hazirlanin-3-450x450.jpg


Ağır Modellerden Kaçının
Mezuniyet gecesi için en stresli seçimlerin başında kıyafet geliyor. Kısa, uzun, kabarık ya da payet işlemeli.. vb. Seçenekler çok olunca seçim yapmakta da doğal olarak zorlanabilirsiniz. Size önerimiz ağır payetli modellerden kaçınmanız. Sonuçta düğüne gitmiyorsunuz, okul arkadaşlarınızla eğitim hayatınızı bir tık daha yukarıya taşımanın sevincini kutlayacaksınız.

4-adimda-mezuniyet-gecesine-hazirlanin-4.jpg


Alçak Topuklu Ayakkabılar Alın
Mezuniyet gecenizde yüksek topuklu ayakkabı giymeyi düşünüyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Uzun süre ayakta kalacağınızı hatırlatmak isteriz. Böyle bir tercih yaptığınızda dayanabileceğiniz süre maksimum 1 saat. Geriye kalan zamanda iyi oturmalar dileriz! En iyisi siz yüksek topuklu ayakkabılar yerine alçak topuklar tercih edin ki gecenin keyfini çıkarın.

4-adimda-mezuniyet-gecesine-hazirlanin-1.jpg


Bol Spreyli Saçlardan Uzak Durun
Mezuniyet gecenizde yaşınızın üstünde bir görüntü vermek istemiyorsanız kabarık ve bol spreyli topuzlardan kaçının. Siz gençsiniz, bırakın saçlarınız uçuşsun! Olabildiğince doğal modeller tercih etmeniz sizi daha şık gösterir. Son olarak saçınıza uygun hafif bir makyaj uygulamayı unutmayın. Kesinlikle ağır bir makyaj uygulamasına girmeyin. Makyajınız, saçınız ve kıyafetinizle bütünlük sağlarsa gecenin kusursuzu siz olabilirsiniz.

Sizin önerileriniz neler?

4-adimda-mezuniyet-gecesine-hazirlanin-2-620x330.jpg
  • Beğen
Reactions: Birumut55