Gelinlik modellerinde dekolte, 2019 yılında en trend olan modeller arasında yer alacaktır. New York’ta gerçekleşen moda haftasında, 2019 yılı gelinlik modelleri ve koleksiyonları sunuldu. 2019 yılında derin dekolteli gelinlik modelleri bilhassa omuz ve göğüs dekolteleriyle ön plana çıkıyor. 2019 gelinlik koleksiyonlarında derin dekoltelere ağırlıklı olarak dantellerin eşlik ettiği görülmektedir.

dekolteli_prenses_gelinlik_modelleri_2019-600x409.jpg

dekolteli gelinlik modelleri 2019
2019 Prenses Gelinlik Modellerinde Dekolte Şıklığı
Açık dekolteli gelinlik modelleri 2019 koleksiyonlarında yerini alırken prenses gelinlik modellerinde de dekolteye ağırlık verildiğini görebilirsiniz. Her kadının rüyası olan ve hayatının en özel günü olan düğününde giyeceği gelinlik; masumiyet, hayaller ve asaletin temsilcisi olmaktadır. 2019 yılında sunulan gelinlik modelleri evliliğe doğru adım atan gelinlerin hayallerini süslüyor. Koleksiyonlarda klasik modellerin modernleştirilmiş ve fark katılmış modellerini bulmak mümkün. Bunun yanı sıra tercih edilen dantel eldivenlerle verilen retro hava 2019 yılına damgasını vuracak gibi görünüyor.

2019_dekolteli_gelinlik_modelleri-600x600.jpg


2019 Gelinlik Modellerinde Farklı Tarzlar Dikkat Çekiyor
Her sene başka bir model trend olurken 2019 yılında farklı modellerin değişime uğradığını ve her birinin farklı havalar oluşturduğunu görmek mümkün. Daha sade gelinlik modellerine ağırlık verilmiş olup aksesuarlara ağırlık verildiğini gözlemleyebilirsiniz. Dantel detayları, tüy kullanımı ve dekoltelerin ön planda olduğu bir koleksiyonla karşılaşmak mümkün. 2019 koleksiyonlarında dikkat çeken gelinlik modellerinden bazıları şu şekildedir;
  • Derin V yakalı ve uzun kollu gelinlik modelleri
  • Derin V yakalı ve düşük kollu gelinlik modelleri
  • İnce askılı gelinlik modelleri
  • Düşük omuz ve A kesim gelinlik modelleri
  • Dantel yaka gelinlik modelleri
  • Kalp yakaya sahip balık kesim gelinlik modelleri
  • A yaka kesim tül yaka gelinlik modelleri
  • Düşük omuzlu ve dantelli gelinlik modelleri
  • İllüzyon yakaya sahip hem dar hem prenses gelinlik modelleri
Gelinlik Modelleri 2019 Trendleri Tıklayın !

2019 Gelinlik Modelleri Modası Tıklayın !

Sırtı Açık Gelinlik Modelleri Tıklayın !

Dantelli gelinlik modelleri Tıklayın !

Doğru Gelinlik Modeli Seçimi ! Tıklayın !

Vücut Tipinize Göre Gelinlik Seçimi Yapın Tıklayın !