Bitkisel yağlarla doğal göğüs büyütme yolları kadınların göğüslerini büyütmek için estetik ameliyatlarına başvurmasını önlemektedir. Her kadının hayali olan büyük ve dolgun göğüslere sahip olmanın göğüs gelişimini destekleyici doğal yolları olduğunu bilmek bütün kadınları heyecanlandırmaya yetecektir. Büyük ve dolgun göğüslere sahip olmayan doğuştan şanslı zümrede yer aldığınızı düşünmüyorsanız estetik ameliyatlara başvurmadan önce doğal göğüs büyütme yöntemlerini deneyerek hayalinizi gerçeğe çevirmenin ne kadar kolay olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Göğüs Büyütücü Bitkisel Yağlar Nelerdir?

Göğüs büyütme bitkisel yağlar masaj yaparak gerçekleştirilen uygulamaların etkili olduğu gerek uzmanlar gerekse uygulamaları deneyen kadınlar tarafından önerilmektedir. Her bir bitkisel yağ ile farklı ölçülerde ve sürelerde yapılan bu uygulamalar ile göğüs büyütme ameliyatını planlarınız arasından çıkartabilirsiniz.
  • 1 yemek kaşığı çemen otu yağını ister ağızdan isterseniz 5 dakika boyunca masaj yolu ile doğrudan göğüslerinize her gün uygulayarak çemen otunun östrojenik etkisinin göğüs büyüme hormonlarınızı harekete geçirdiğinizi gözlemleyebilirsiniz.
  • 1 yemek kaşığı soya fasulyesi yağını 15 dakika süre ile göğüslerinize masaj yolu ile uygulamak vücudunuzda östrojen seviyesinin yükselmesi ve göğüslerinin büyümesine yardımcı olur.
  • 3 damla tohumu yağını avuç içinizle toplamda 10 dakika olacak şekilde göğüslerinize masaj yolu ile uygulamak göğüsleri büyüttüğü gibi sıkılaşmasına da katkı sağlar. Bu uygulamanın tam etkisini gözlemleyebilmek için günde 3 kez olmak üzere toplam 4 hafta uygulamayı tekrar etmeniz yeterlidir.
Yapılan tüm masajların dairesel hareketlerle avuç içi ile yapılması gerekmektedir. Verilen uygulama örnekleri tek göğüs için verilmiş olup aynı şekilde diğer göğse de uygulanması ihmal edilmemelidir.
bitkisel_yaglarla_dogal_gogus_buyutme_yollari_yontemleri-600x338.jpg


Göğüs Büyütücü Besin Maddeleri Nelerdir?
Doğal yollarla göğüs büyütmek için elinizde sadece bitkisel yağlar bulunmamaktadır. Pek çoğu göğüs büyütme bitkisel çözüm yolları arasında yer alan besin maddeleri ile hayaliniz olan dolgun göğüslere sahip olabilirsiniz.
  • Rezene çayı,
  • Soğan suyu ve zerdeçal,
  • Zeytinyağı,
  • 2 saat suda bekletilmiş kırmızı mercimek
Göğüslere masaj yolu ile uygulanarak göğüslerin büyütülmesi doğal yollarla sağlanabilir. Ayrıca Cüce Palmiye içerikli takviye kapsüllerin göğüsleri büyütücü etkisi bilinmektedir. Piyasada 500 mg kapsüller halinde satılan bu takviyelerden günlük 500 mg kullanarak hayallerinize ulaşabilirsiniz.


Göğüs Büyütücü bitkisel Yağlar doğal göğüs büyütme Tıklayın !

Göğüs Büyütücü Doğal Yağlar Tıklayın !

Göğüs Büyütücü Bitkisel Karışımlar & Formüller Tıklayın !

Dik Göğüsler İçin Maske Tarifleri Tıklayın !


Doğum Sonrası Sarkan Göğüsler İçin Çözümler Tıklayın !