Güzellik ve bakım konularında yılların tecrübeli isimlerinin sırlarını öğrenmek alınabilecek en güzel hediyelerden biridir. Her zaman güzel bir cilde sahip olan aile büyüklerinin sırlarını bir yazıda topladık.

Az Malzeme Kullanın

Makyaj malzemelerinin günümüzdeki çeşitliliği eskiden mevcut değildi. Bu aslında ciltlerin daha az kimyasal içerikli maddeye maruz kalmasını sağlıyordu. Cildinizin doğal yapısını bozmamak ve gözeneklerin tıkanmasını engellemek için az makyaj malzemesi kullanın.

Doğala Yönelin

Saf içerikli doğal ürünler cildin doğal organik yapısı ile bütünlük sağlar. Saf zeytinyağını cilt ve saç bakımınızda baş tacı yapmayı ihmal etmeyin.

anneanne_guzellik_sirlari.jpg


Saçına Kına Kullan

Saçlarınızda renk değişikliği yapabilmek için kına ya da papatya gibi doğal boya etkisi yapan maddeler kullanın. Saçınıza kimyasal boyaların verdiği zarar vermez ve kına saçınızın güçlenmesine yardımcı olur.

İyi Beslen

Besin tercihlerinizde her zaman doğal olanı seçin. Paketlenmiş ve koruyucu özelliği olan gıdalardan uzak durun. Yağlı yemekleri az tercih edin. Devamlı hareket halinde olun.

Ek Bilgi

Gülümseyin

Sizi her zaman güzel gösterebilecek en önemli madde ise gülümsemektir. Zaman içerisinde göz çevrenizde gülmekten oluşan kırışıklıklarınızı sevin.
  • Beğen
Reactions: Neruda88