A vitamini ve E vitamini açısından oldukça zengin olan Argan yağı, ‘Sıvı Altın’ olarak da bilinmektedir. A ve E vitaminleri cilt sağlığı için vazgeçilmezdir. Linoleik asit eksikliğinden kaynaklanan kuru cilt ve saç dökülmesi gibi sıkıntılar üzerinde argan yağı ve kremi çok etkilidir. Cildinizdeki gözeneklerin açılmasına yardımcı olan argan yağının doğal bir serum olduğu kanıtlanmıştır.

Argan yağının faydaları, cildinizi doğal yollardan nemlendirmesinin yanı sıra yağlı ciltlerdeki gözeneklerin tıkanmasından kaynaklanan akne ve sivilcelerin de azalmasına etki eder. Yağlı ciltlerdeki yağın dengelemesine yardımcı olarak sivilce, siyah nokta ve aknelerin oluşumunu engeller. Cildinizdeki hasar görmüş olan hücreleri tedavi ederek sivilce nedeniyle meydana gelen sorunları da ortadan kaldırır.

Yüz ve boyun dahil olmak üzere vücudunuzun her yerine kullanabilirsiniz. Yatmadan önce cildinize masaj yaparak uygulayacağınız argan yağı, anti-aging görevi görecektir. Doğum sonrası birçok kadın için en büyük sorunlardan olan çatlaklar, gerginlik izleri ve sarkmalar gibi belirtilere karşı ideal bir koruma sağlar.

argan_yagi_sivilce_siyah_bokta_yuze_surme-600x351.jpg


Argan yağını özellikle soğuk ya da kuru havalarda dudaklarınıza uyguladığınızda çatlamaları önleyerek yumuşaktır. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden cildinizi koruyarak kurumasını engeller. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus ise argan yağı bir fıstık çeşidinden elde ediliyor olması. Fıstık ya da susam gibi şeylere alerjiniz varsa mutlaka doktorunuza danışarak kullanın.

Argan Yağı Sayesinde Daha Sağlıklı Saçlara Kavuşun
Argan yağı saça faydaları günlük hayatta kullanılan fön makinesi, saç spreyi gibi kimyasalların bıraktığı hasarı onarmaktadır. Argan yağını saçlarınıza masaj yaparak uyguladığınız da hem doğal bir hacim kazanır hem de saçınız ihtiyaç duyduğu neme kavuşmasına yardımcı olur ve saç kırıklarına iyi gelmektedir. Argan yağı kremi düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde kısa sürede cildinize ve saçınıza etki eder. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde yumuşak bir cilde ve daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Lekelere kesin çözüm argan yağı Tıklayın !

Argan Yağı Yüze Sürülür Mü? Kullananlar için Tıklayın !

Argan Yağı Efsanesi ve Saç Bakımı Tıklayın !

Saç için Argan yağı kullanan var mı? Kullanıcı Yorumları Tıklayın !

Argan Yağı ile Doğal Güzelliği Yakalayın Tıklayın !
  • Beğen
Reactions: senaybozkurt