Duygularımızdan çoğu kez emin olamayız ve aşık olduğumu nasıl anlayabilirim diye düşünmeye başlarız. Aşık olup olmadığınızı sadece siz bilebilirsiniz. Kendinizi tanımak ile yola çıkmanız daha doğru olacak. İnsanlar aşık olduklarında farklı düşünmeye başlar.Daha mutlu olur ve her konuya pozitif yaklaşır. Ancak bunun hoşlantı mı aşk mı olduğu şüphelidir.

Aşık olduğumuz kişiyi zamanla kıskanmaya başlarız. Kıskançlığın dozunu iyi ayarlayamadığınızda ise çeşitli sorunlar ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kıskançlıktan nasıl kurtulurum diye düşünüyorsanız yapmanız gereken kendinize güvenmek. Kendi özelliklerinizi keşfettiğinizde aşırı kıskançlıktan da kurtulacaksınız. Karşınızdaki kişiye güven duymadığınızı fark ettiğinizde ise o gemiyi terk etmenin zamanı gelmiş demektir.

asik_miyim_hoslanti_mi-600x399.jpg

Aşık Mıyım? Aşık Olduğumu Nasıl Anlayabilirim?

Aşık olup olmadığını fark edemeyen kişiler arkadaşlarına duydukları duygunun adını tam olarak koyamayabilir. Eğer gerçekten arkadaşınıza aşık olduysanız ve arkadaşıma aşık oldum ne yapmalıyım diye merak ediyorsanız duygularınızın karşılıklı olup olmadığını sorgulamak ile yola çıkmanız gerekiyor. Arkadaşınızın da size aşık olduğunu düşünüyorsanız hiçbir problem yok. Ancak emin değilseniz güzel bir dostluğu kaybetmeniz söz konusu olabilir.

Acele etmeden sabırla beklemeniz gerekiyor. Duygularınız karşılıklı değil ise doğru erkek bir gün kapınızı elbette çalacaktır. Doğru erkeği nasıl bulurum konusunda ise kendi doğrularınız ile karşınıza çıkan kişinin özelliklerini kıyaslamalısınız. Arayış içerisine girdiğinizde kafanız daha çok karışabilir. Hayat beklenmedik sürprizler ile dolu. Kendinizi hayatın akışına bırakın doğru erkek sizi bulsun.


Aşkınız toksik ilişki olmuş olabilir ! Tıklayın !

Aşk her şeyi affeder mi? Tıklayın !

Aşk nedir? Ve nasıl gösterilir? Tıklayın !

Aşkı Monotonluktan Kurtarma Yolları Tıklayın !

Aşk her zaman mutlu eder mi? Tıklayın !