Bakımlı kadın olabilmek için sabah makyajınızı ve saçınızı yapmak sizi gün boyu güzel göstermeye yetmeyecektir. Gün içerisinde bozulan makyajınızı ve saçınızı her zaman yeni yapılmış gibi tutabilmek için yanınızda taşımanız gereken birkaç saç ve makyaj malzemesi önerimiz var.

Hoş Kokulu Saç Spreyi

Gün içerisinde saçınıza sinen kokuları yok edebilmek için parfüm kokunuza yakın bir saç speyi kullanmalısınız. Saçınıza bir iki defa sıktığınızda kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

Saç Sabitleme Spreyi

Çabuk sönen ve cansız saçlara sahip olan kadınların çantasında mutlaka olması gereken bir ürün var. Saç sabitleme spreylerinden en az sabitleyici özelliği bulunan bir ürün saçınızda yapışma ve sert bir görüntü yaratmaz.

Yağ Mendilleri

Karma ve yağlı cilde sahip olan kadınlar için makyajdan birkaç saat sonra T bölgesinde yağlanma oluşur. Gün içerisinde makyajlı cildi temizlemeye fırsatınız yoksa fazla yağı alan yağ emici mendillerden kullanabilirsiniz.

Renkli Nemlendirici

Fondöten kullanmayı sevmiyor ya da uzun süreli bir makyaj için vaktiniz yoksa renkli nemlendiriciler imdadınıza yetişebilir. Birkaç dakika içerisinde yüzünüzde canlanmış ve taze bir görüntü oluşacaktır.

Açık Renk Oje

Evden ojesiz çıkmak zorunda kaldıysanız hızlı kuruma özelliğine sahip olan açık renkli bir oje sizi kurtarabilir. Birkaç dakika içerisinde kuruyan bu ojelerin hata gösterme olasılığı da azdır.
  • Beğen
Reactions: Neruda88