Fiziksel olarak başak burcu erkeği dikkat çekici yüz hatlarına sahiptir. Saçlarına oldukça fazla önem verir. Çenesi ve özellikle burnu keskin hatlara sahip olup gözleriyle kadınları etkiler. Başak burcu erkeği özellikleri maddeler halinde sıralamak gerekirse;

  • Son derece pratik düşünce yapısına sahip zeki erkeklerdir.
  • Hızlı bir şekilde düşünebildikleri için çevrelerinde hazır cevap olmaları yönünden dikkat çekerler.
  • Titiz bir burçtur. Gün içerisinde kıyafetlerinin tozlanması gibi durumlarda günlerini sinirli ve mutsuz geçirebilirler.
  • Özgürlüklerine düşkün olurlar. Romantizmden çok fazla etkilenmezler.
  • Aile onlar için oldukça önemlidir. Aşık olmaktan korkan bir yapıya sahipler ve kadınların yanında çekingen bir tavır gösterebilirler.
Burçlara göre fiziksel özellikler incelendiğinde başak burcu erkeği iri omuzları ve keskin yüz hatları ile dikkat çekmektedir. Sevecen halleri ve sempatik tavırları ile de kadınları etkilemekte zorlanmazlar.

basak_burcu_erkegi_iliski_ozellikleri.jpeg


Harika ve ateşli bir ilişki yaşamak adına başak burcu erkeği akrep burcu kadını tercih etmeli. Akrep burcunun kıskançlık krizlerine katlanabilecek bir burç var ise o da başaklardır. Oldukça anlayışlı bir yapıya sahipler.

Hangi ay hangi burcu temsil eder konusunda bilgi sahibi olduktan sonra başak burcu erkeği ile uyumlu olup olmadığınızı analiz edebilirsiniz. Başak burcu erkeği; oğlak, boğa ve başak burcu kadını ile mükemmel ve uzun süreli bir birliktelik yaşayabilir. Anlaşamadığı burç ise ikizlerdir.

Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları Tıklayın !

Hangi Burç Hangi Burçla İyi Anlaşır? Tıklayın !

Boğa Burcu Erkeği ve Anlaştığı Burçlar Tıklayın !

Burçlara Göre Aşk Uyumu Tıklayın !

Haziran Ayı Hangi Burç? İkizler Burcu Mu Yengeç Burcu Mu? Tıklayın !