Yaz ayları yaklaşırken kışın göbek, bel ve basen bölgesindeki yağlardan kurtulabilmeniz için önerilerimiz var. Basen eritme kürü ve basen eritme hareketleri ile kilo verebilirsiniz. Sıkılaşmanızı sağlayacak bu egzersizleri deneyebilirsiniz.

Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri

Göbek, bel çevresi ve basen bölgenizdeki yağlardan kurtulmak için önerilerimiz var. Giysilerinizi korse kullanmadan özgürce giyebilmenizi sağlayacak bu egzersizleri ve sizin için hazırladığımız kürü deneyebilirsiniz.

Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri

basen_eritme_hareketleri_bacak_cekme.jpg


Bacak Çekme

Bacaklarınızı 10 defa iki set halinde çekin ve bırakın. Bu hareket basen bölgesindeki yağların yakılmasına yardımcı olacaktır. Bacak kaslarının sıkılaşmasını sağlar.

bacak_acma_basen_eritme.jpg


Bacak Açma

Bacaklarınızı omuz genişliğinin iki katı ölçüde açın ve kapatın. Bu kalçanızda çıkıntı şeklinde oluşan yağların erimesini sağlar.

kalca_sikilastirma_basen_Eritme_egzersizleri.jpg


Kalça Sıkılaştırma

Kalçanızdaki yağların erimesi ve sıkılaşması için tekrarlayabileceğiniz bir harekettir. 10 defa 3 set halinde yapabilirsiniz.

yarim_sinav_cekme_gobek_eritme_basen.jpg


Yarım Şınav Pozisyonu

Kalça yağlarının yakılmasını ve kalçanızın şekillenmesine yardımcı olur. 3 set halinde 10 defa tekrar edin.

basen_eritme_kuru_zayiflama_kilo_verme.jpg


Basen Eritme Kürü Zayıflama

2 çorba kaşığı yağsız yoğurt

1 çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı limon suyu

Hazırlanışı ve Uygulama

Yoğurdun içine pul biber ve taze sıkılmış limon suyunu ekleyin. Buzdolabında bekletin. Günde 2 defa ana öğünlerden önce aç karnınıza tüketin. Her gün taze olarak hazırlayın. Bu kürü 15 gün uyguladıktan sonra 2 ay ara verin. Sonra tekrar başlayabilirsiniz.

Göbek ve basen yağlarından kurtulmak için yeterli miktarda su tüketin. Sağlıklı diyet ile istediğiniz sonuca kısa süre içinde ulaşabilirsiniz. Hızlı kilo verebilmek ve yağ yakmak için bitki çayları ile metabolizmanızın hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

Ek Bilgi: Şınav çekme kas yapısının güçlendirilmesini sağlar. Kasların çalışması enerji harcar ve zayıflamayı destekler. Kalp damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. Kasların güçlendirilmesini sağlar ve daha fit bir görünüm kazandırır.

Doğal Ev Yapımı Etkili Göbek Eritme Kürü Tarifi Streç Filmli Tıklayın !

Korseyle Göbek Eritme Nasıl Yapılır?

İbrahim Saraçoğlu'ndan Göbek Eriten Kür Tarifi için Tıklayın !


Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritme Tıklayın !


Ceviz suyu ile basen ve göbek eritme kürü için Tıklayın !