Saçlarınız ince telli ise ve yıprandığını düşünüyorsanız sizlere bıldırcın yumurtası ile saç güçlendirme maskesi tarifini vereceğiz. Doğal saç güçlendirme maskesini haftada 1 defa uygulayarak güçlü saçlara sahip olabilirsiniz.

Doğal saç güçlendirme maskesini haftada 1 defa uygulayarak saç dökülmelerini durduracak ve saçlarınız gürleşecek. Bu maskeden iyi bir sonuç almak için 3 ay boyunca her hafta 1 defa uygulamanız gerekmektedir. Toplamda 12 defa bu maskeyi uygulamanız gerek. Gelelim saç güçlendirme maskesi tarifine...

sac_guclendirme_maskesi.jpg

Bıldırcın Yumurtası İle Saç Güçlendirme Maskesi

Saç Güçlendirme Maskesi Malzemeleri;
  • 3 adet bıldırcın yumurtası
  • 1 çay kaşığı sarımsak yağı
  • 2 yemek kaşığı sızma zeytinayağı
  • 1 kapsül E vitamini
  • 1 çay kaşığı ısırgan otu yağı
  • 1 çay kaşığı menekşe yağı
sac_gurlestirme_maskesi_dogal.png

Saç Güçlendirme Maskesi Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeleri karıştırın. Daha sonra elde ettiğiniz saç güçlendirme karışımını saçlarınızın uçlarına ve saç diplerine masaj yaparak güzelce sürün. Ardından saçlarınızı tarak yardımı ile tarayın. Tarama işlemi bittikten sonra saçınıza streç film ile sarın. Saç güçlendirme maskesi karışımı streç film ile sardıktan sonra en az 4 saat bekletmelisiniz. En son olarak saçınızı ılık su ile durulayın. Durulama yapmadan önce saç maskesinin kolay çıkması için saçınızı ıslatmadan elinize şampuanı dökün. Daha sonra elinizdeki şampuana çok az miktara su ile saçınıza sürün. Şampuan saçınızda 3 dakika beklesin en son bol ılık bir su ile durulayın. Bu işlemde bittikten sonra tekrar şampuan ile saçınızı ılık su ile yıkayın. Tertemiz olur saçlarınız :) Durulama sırasında sakın sıcak su kullanmayın !

Bıldırcın yumurtası ile saç gürleştirme maskesi için Tıklayın !
Kuru maya ve bıldırcın yumurtası ile saç bakımı için Tıklayın !
Bıldırcın yumurtası ile saç uzatma Tarifi için Tıklayın !
Saç Güçlendirici Maske Tarifleri için Tıklayın !