Bayanların gündelik olarak en çok kullanmayı tercih ettikleri üst türü uzun salaş bol kazaklardır. Bu kazak türü bayanlara büyük rahatlık sağlamasının yanı sıra küçük dokunuşlarla gündelik kullanım için şık sonuçlar elde edilebilmesine olanak tanımaktadır. 2019 yılında rahat giyim modasının geçerli olacağı düşünüldüğünde uzun yıllardır görmeye alıştığımız salaş kombin çeşitlerine 2019 yılında da sıkça rastlayacağımız kesin. O halde uzun salaş kazaklar ile oluşturabileceğiniz kombin çeşitlerine hep birlikte göz gezdirelim.

uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-15-600x480.jpg


Uzun Salaş Bol Kazak Günlük Kombinler
Günlük salaş kombinler için en çok tercih edilen ikili tayt ve uzun salaş bol kazak kombinidir. Bu ikili birbiri ile mükemmel uyum sağlayarak 5 dakika içerisinde hazırlanarak evden çıkmanızı sağlamaktadır. Kombinin altına spor ayakkabı giyebileceğiniz gibi dilerseniz topuklu ayakkabı ile şıklığınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Deri pantolonlar ile uzun salaş bir kazak birlikte kullanıldığında günlük kullanıma uygun ve şık bir kombin türü oluşturmaktadır.

uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-13-600x600.jpg


Özel Günlerinizde Tüm Dikkatler Üzerinizde Olsun
Rahat giyimin simgesi olarak düşünülen uzun salaş bol kazaklar ile özel günleriniz için yapacağınız kombin çeşitlerinin sonuçlarına kendiniz bile şaşıracaksınız. Katılacağınız bir doğum günü, bir toplantı, belki de bir parti hiç fark etmez. Salaş kazak etek kombinleri beklediğiniz etkiyi bırakmanızda en büyük yardımcınız olacaktır. Özellikle mini etekler ve eteğin tamamını kapatmayacak uzunlukta salaş bol kazaklar birlikte topuklu ayakkabı eşliğinde kullanıldığında sizi partinin yıldızı yapmayı başaracaktır.

uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-16.jpg


Uzun Etek ve Salaş Kazak Kombinleri
Mini etek ile kullanımında şık sonuçlar ortaya çıkartan uzun salaş kazaklar uzun eteklerle birlikte kazağı eteğin içine sokarak veya dışında bırakarak güzel sonuçlar ortaya koymaktadır. Bol uzun kazak kombinleri için uzun etek tercih edildiğinde kazak boyunun çok uzun olmamasına dikkat edilmelidir.

uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-12.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-11.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-5.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-6-600x682.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-14.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-7-600x270.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-8.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-9.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-4.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-3.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-2.jpg
uzun_salas_bol_kazak_kombinleri-1-600x450.jpg


2019 Örgü Kazak Modası Tıklayın !
  • Beğen
Reactions: tijeen