Giysi seçimlerinizle daha uzun ve ince görünebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız boyu 5 cm uzun gösteren giyim önerileri ve kıyafet kombinlerini inceleyebilirsiniz. Manken gibi bir fiziğe sahip olabilmek için kıyafet ve ayakkabı hilelerinden yararlanabilirsiniz.

Kıyafetlerimizdeki küçük detaylar olduğumuzdan daha ince ve uzun boylu görünmemizdeki en büyük sır olabilir. Giyim tekniklerindeki hileleri öğrendiğinizde bacak boyunuzu daha ince ve gövdenizi daha ince göstermeyi başarabilirsiniz.

Uzun Boylu Görünme Teknikleri

Bacak boyunu uzatabilmek için sizin için en uygun ve kullanışlı topuk boyunu tercih etmeniz gerekir. Ayakkabılarınız sizinle bütünleşmiş göründüğünde ilgi ayakkabılarınızdan uzaklaşmış olur. Bunun için günlük kullanımda çok ince topuklu ayakkabılardan kaçınabilirsiniz. Orta kalınlıkta ve gizli topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

Vücut ölçülerinize uygun pantolon seçimleri de boyunuzu daha uzun göstermek konusunda size yardımcı olabilir. Düşük bel pantolonlar yerine beli tam olarak saran modelleri kullanabilirsiniz. Havuç pantolonlarda bileklerin inceliğini vurgulamak için iyi bir yöntem olabilir.

Uzun ve dar etekler doğru ayakkabı ile kombinlendiğinde bacak boyunuzun daha uzun görünmesine yardımcı olur. Bunun için tek renkli ve kaliteli kumaştan üretilmiş uzun etekleri kullanabilirsiniz.

Gövdenizi uzun gösterebilmek içinse V yakalı ve renk karmaşasından uzak kombinleri kullanabilirsiniz. Uzun kolye ve küpeler size bu konuda yardımcı olabilir.

boyu_uzun_gosteren_giyim_tuyolari (6).jpg
boyu_uzun_gosteren_giyim_tuyolari (1).jpg
boyu_uzun_gosteren_giyim_tuyolari (2).jpg
boyu_uzun_gosteren_giyim_tuyolari (3).jpg
boyu_uzun_gosteren_giyim_tuyolari (4).jpg
boyu_uzun_gosteren_giyim_tuyolari (5).jpg