"Nedensiz ayrıldık" ya da terk edildim demeden önce ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu hatalar ayrılık getiriyor. İlişkilerin en önemli bitme nedenleri nelerdir? İlişkideki önemli sorunları gözardı ediyor olabilirsiniz.

Bu Hatalar Ayrılık Getiriyor

Hayatı paylaşmak istediğiniz insandan günden güne uzaklaştığınızı hissediyorsanız ilişkinizin neden bu duruma geldiğini çözümlemeniz gerekir. Sorunların aşılamaması, sevginin bitmesi gibi ilişkileri sona götüren bilinçli ya da bilinçsizce yapılan davranışları sıraladık.

İlişkiler Neden Ayrılık Aşamasına Gelir?


Küçümseme

İlişkilerden her iki taraf aynı olmak zorunda değildir. İlişkiler için bir zehir niteliği taşıyan küçümseme ve karşısındaki kişiyi aşağılama davranışları varsa uzun ömürlü olması mümkün değildir.

Aldatma

Bir ilişkinin bitmesindeki en haklı neden sadakatsizlik olabilir. Aldatılma durumunda affetsenizde tekrarlanma durumundan her zaman şüphe duyacaksınız ve bir süre sonra ilişki yıpranacaktır. Yıpranmış bir ilişki ise kısa süre içinde bitecektir.

Anlayış Olmaması


Hoşgörü ve karşınızdaki kişi ile empati yapamama ilişkinin devamlılığında sorun yaratabilir. Sizi anlamayan biri ile mutlu olmanız mümkün olmayacaktır.

Karşılıklı Suçlamalar

İki tarafta sorunları tamamen karşı tarafa yükler bir hale gelmiş olabilir. Tartışmalarda onu suçlamak yerine hatanın kimde olduğunu mantıklı bir şekilde görebilmeniz gerekir.

Zorlama Zaman Ayırma

İlişkiler ciddi emek emek ister. Sizinle zamanı olduğu halde ilgilenmiyorsa ya da bunu görev olarak görüyorsa size olan ilgisini kaybetmiş anlamına gelir.

Kıskançlık Krizleri


Kıskanmak insan doğasında olan bir kavramdır ancak ölçüsü olması gerekir. Sizin hayatınızı zorlayan bir hale gelmeye başladıysa müdahale etmeniz gerekir. Bu sorun çözülmediğinde ilişkinin huzuru temelden sarsılacaktır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/ayrilmak-isteyen-sevgili-nasil-davranir.1743/
Ayrılmak İsteyen Sevgili Nasıl Davranır? Tıklayın !