Cildi beyazlatan maske tariflerinden yaşlanmayı geciktiren maskelere kadar evde cilt bakımının yapılması mümkün. Mutfakta olan malzemelerle ya da aktarcılardan bulacağınız uygun fiyata satılan yağlarla cildinizi temizleyebilir, taze ve her zaman sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik çok paralar harcamadan. Nasıl mı? Buyurun bakalım.


Kolay Yollu Lekelerden Kurtulmak

Cilt beyazlatıcı ve leke giderici maske tarifleri kadınların oldukça merak ettikleri tariflerdir. Güneş lekeleri dışında özellikle hamilelik sırasında oluşan lekelerden kurtulmak isteyenler için son derece basit tariflerle bu sorundan kurtulmaları mümkün olmakta.

Ev yoğurduyla bu lekelerden kurtulmanız son derece basit. Yapmanız gereken ev yapımı bir miktar yoğurdu bir kap içerisinde karıştırmak ve lekeli bölgeye sürmek. Kurtulduktan sonra bol suyla yıkayın ve ardından nemlendiricinizi sürün. Düzenli kullanım sonunda tüm lekelere veda edebilirsiniz.

cilt_lekeleri_icin_basit_yuz_maskeleri-600x358.jpg


Siyah Noktaların Korkulu Rüyası

Evde siyah maske yapımı sayesinde cildinizdeki bu sorundan kurtulabilirsiniz. Özellikle yağlı bölge olan burun ve alın bölesinde sıklıkla meydana gelen siyah noktalar için evde siyah noktalar için maske yaparak ve düzenli kullanarak sorunu kökünden çözebilirsiniz.

Maskeler Nasıl Yapılır?

Bu konuyla ilgili birkaç tarif bulabilirisiniz.

  • Bir miktar karbonatın suyla hamur haline getirerek ve noktalara uygulayarak sorun çözebilirsiniz.
  • Dilerseniz ev yoğurdunun içine bir miktar limon suyu ekleyerek ve 15 dakika yüzünüzde bekleterek de siyah nokralarınıza veda edebilirsiniz.
basit_sac_maskeleri_tarifi-600x300.jpg


Saç Bakımında Yumurta

Parlak saçlar için maske yapımının başkahramanı yumurta. 1 yumurta içine bir yemek kaşığı bal ve zeytin yapı ekleyerek macun kıvamına getirin. Nemli saça sürün 30 dakika bir bone bağlayarak bekleyin. Bol suyla yıkayın. Sonuç sizi şaşırtacak.

Cildi Canlandıran Pirinç Maskesi için Tıklayın !

Siyah Nokta Giderici Maske Evde Hazırlayın çok Etkili Tıklayın !

10 Adımda Parlak Saçlar için Tıklayın !

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Tıklayın !