Bacaklarınızdaki gözeneklerden ve izlerden bıktınız mı? Çilek bacaklara yardımcı olabilecek basit doğal ev ilaçlarını öğrenmek için okumaya devam edin.

Aloe vera​

cilek_bacak_aloe_vera_jeli.jpg
Cilde ihtiyaç duyulan tüm besinleri ve nemlendirmeyi sağlayan en iyi doğal bileşenlerden biridir. Ciltteki pigmentasyonla başa çıkmanıza da yardımcı olabilir.

Malzemeler:
  • 1 yaprak aloe vera
  • 1 tatlı kaşığı gül suyu
Tarifi: Bir kasede aloe vera jelini ve gül suyunu karıştırın. Daha sonra bacaklarınıza uygulayın. Ölü cilt hücrelerini temizlemek için dairesel hareketlerle masaj yapın. 15 dakika bekletin. Yıkayın ve nemlendirici krem uygulayın. Bunu her gün kullanın.

Kahve​

cilek_bacak_kahve_tarifi.jpg
Her evde kolayca bulunan öğütülmüş kahve, cildinizdeki pigmentasyonu gidermek için harikadır.

Malzemeler:
  • Yarım fincan çekilmiş kahve
  • Yarım fincan esmer şeker
  • Çeyrek fincan hindistancevizi yağı

Tarifi: Bir kase alın ve tüm malzemeleri birleştirin. Kaşığınızın arkasıyla şekeri daha küçük parçacıklara ayırın. Karışımı cildinize sürün. Daha sonra cildinizi nazikçe fırçalayın. Normal suyla durulayın. Nemlendirici uygulayın. En iyi sonuçlar için haftada iki kez kullanın.

Gül Suyu ve Salatalık​

cilek_bacak_temizleme_yontemleri.jpg
Malzemeler:
Tarifi: Bir kaseye salatalığı rendeleyin ve gül suyunu ekleyin ve karıştırın. Cildinize uygulayın ve dairesel hareketlerle fırçalayın. Durulayın. Nemlendirici ile bitirin. Sonuçlar için haftada iki kez kullanın.