Bakım için pahalı kozmetik ürünler kullanmak yerine evde olan malzemeleri kullanmak isteyen hanımlar içi şimdilerde birbirinden farklı tarifler bulmaları söz konusu. Evde maske nasıl yapılır diye merak edilip araştırılma yapıldığında birçok tarif çıkmaktadır. Önemli olan bu tariflerden doğru olanın seçilmesi ve cilde uygun olanın uygulanmasıdır. Yanlış maske sağlıksız sonuçların oluşmasına neden olabilir.

Cilt Lekelerinden Kurtulmak Mümkün Mü?

Cilt lekeleri için maske İbrahim Saraçoğlu tavsiyelerine uyarak hem ucuz yolla hem de en sağlıklı şekilde lekelerinizden kurtulabilirsiniz. Yapmanız gereken tarifleri doğru bir şekilde uygulamak.

  • İbrahim Saraçoğlu lekeler için öncelikli olarak limondan faydanılmasını tavsiye etmekte. Limonun içindeki asit sayesinde ciltte oluşan güneş lekeleri ve yaşla beraber oluşan lekeler düzenli kullanım sonrası kolaylıkla yok olmaktadır.
  • Bir diğer öneri ise elma sirkesidir. Limon gibi içeriğindeki vitaminler sayesinde lekeler hızla yok olmakta.
Siyah Noktalar Nasıl Geçer?

Evde siyah maske yapımı sayesinde bu sorundan da ucuz malzemelerle kurtulmak mümkün. Yoğurt ve limon suyu karışımı düzenli kullanmanız halinde siyah noktalarınıza veda edebilirsiniz.

siyah_noktalar_nasil_gecer_maske_tarifleri.jpg


Karbonatla Kolay Maske Yapımı:
Evde siyah noktalar için maske tarifleri içinde bir diğer etkili tarif ise karbonat ve sudur. 1 yemek kaşığı karbonat suyla hamur kıvamına gelen kadar karıştırılıp ve uygulanır. Düzenli kulanım etkili sonuç.

sac_bakim_maskesi_Tarifi-600x364.jpg


Evde Saç Bakımı

Parlak saçlar için maske yapmak isteyenler yumurtayla bunu sağlayabilirler. 1 yumurta, 1 yemek kaşığı zeytin yapı ve balla yumurtayı karıştırıp saçınıza uygulayın. 30 dakika sonra yıkayın. İlk uygulamada farkı hissedeceksiniz.


Sırt sivilceleri için maske tarifi Tıklayın !

Boyun Sırt ve Göğüs Sivilcesi İçin Maske Tarifleri Tıklayın !

Suna Dumankaya’dan lekeler ve çiller için maske Tıklayın !

Cilt Sağlığı İçin Bakım Önerileri: Siyah Nokta Ve Cilt Lekeleri İçin Maske Tarifleri Tıklayın !