Çocuklar İçin Abiye Elbiseler… Aileler artık çocuklarına abiye elbise bulma konusunda daha şanslı. Şık abiye modelleri 2018-2019 senesinde çocuk kreasyonlarıyla da mağazaların camekanlarını süslüyor. Kaliteli ve çocuklarınızın yaşına uygun abiyelere ulaşmak zor değil. Genç kızlar için abiye elbise modelleri seçiminizi yaparken yaş ölçütünü dikkate alın. 7 yaşında bir kız çocuğu ile 16 yaşında bir kız çocuğunun giyeceği modeller birbirinden farklı olacaktır.

cocuklar_icin_abiye_modelleri-600x600.jpg


Çocuk Elbise Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Çocuklar için abiye seçiminde en çok dikkat etmeniz gereken unsurlar maddelemek gerekirse şunlardır:

  • Kumaş seçimi
  • Zarif tasarımlar
  • Doğru bedenli elbiseler tercih etmek
Size göre daha hassas cilde sahip olan çocuklarınız için pamuklu, anti alerjik kumaşlar tercih etmeniz önemlidir. Kısa abiye elbiseler çocukların yaşına daha uygun olduğu için daha çok tercih edilir. Doğru beden seçimi de çocuk abiyelerinde önemlidir. Çocuğunuzun elbisenin içerisinde rahat hissetmesi gerekir. Bu nedenle çocuk ölçü tablolarına bakarak karar verebilirsiniz. Kısa abiye modelleri 2018 senesi içerisinde farklı yaş aralığına sahip çocuklarınız için farklı modeller bulabilirsiniz.

cocuklar_icin_abiye_elbise_secimi-600x600.jpg


Çocuklarınızı Yaşına Uygun Giydirin
7 – 8 – 9 – 10 yaş abiye elbise modelleri ile 16 yaş elbise modelinin birbirinden farklı olacağını söylemiştik. Önemli olan çocuklarınızı yaşına uygun giydirmektir. Özellikle ergenlik döneminde vücut hatları değişen kız çocuklarınız için, giydiği zaman rahat hissedebileceği kıyafetler almalısınız. Çocukların fiziksel özelliklerinin çabuk değişebileceğini de unutmadan elbiseyi çok önceden satın almamanız önerilir.

cocuk_abiyeleri-600x800.jpg
cocuk_abiye_modelleri.jpg


Çocuk Abiye Kıyafet Modelleri Tıklayın !
Kız Çocuk Abiye Elbiseleri Modelleri 2018 Tıklayın !