Alışverişe çıktığınızda kendinizi tutamayıp her şeyi alıyorsanız sizler için derlediğimiz alışveriş tüyolarına göz atabilirsiniz.

Biz kadınların kendimizi tutamadığı bir şey varsa o da alışveriş yaparken ortaya çıkıyor. Her gördüğümüzü almaya çalışınca hem bir sürü gereksiz kıyafet almış oluyoruz hem de o güzelim paralarımız uçup gidiyor değil mi? İşte bu noktada alışveriş tutkunuzu dizginleyip sizi doğru alışverişe yönlendirecek tüyolarımızı sizler için paylaşıyoruz. Haydi bakalım o zaman hanımlar başlayalım..
nasil-dogru-alisveris-yaparim-1.jpg


· Nasıl doğru alışveriş yaparım diyorsanız öncelikle neye ihtiyacınız olup olmadığını belirmelisiniz. Böylece alışveriş yaparken ne alacağınızın bilincinde olarak bir şeyler yaparsınız.

· Doğru alışverişin bir diğer önemli kriteri ise bütçe! Bütçenizi alışverişe çıkmadan önce belirleyin ki tahmininizin üzerinde harcama yapmayın. Hem paranızla ihtiyacınız olanı almış olursunuz hem de gereksiz yere paranız gitmez.

· Kredi kartları alışveriş yaparken büyük kurtarıcı gibi görünebilir ama taksit olayı devreye girince aldığınız ürünün fiyatı artabilir. Bu nedenle bizim önerimiz nakit alışveriş yapmanız.
nasil-dogru-alisveris-yaparim-2.jpg


· Rahat ve ne aldığınızı bilerek bir alışveriş düşünüyorsanız mağazaların sakin olduğu zamanları tercih edin.

· Doğru alışveriş yapmak için alışverişe yalnız gidin. Çünkü yanınızda biri olduğunda onun gazıyla bile yanlış şeylere, çok paralar ödemek zorunda kalabilirsiniz. Hatta beğenmediğiniz şeyleri arkadaşınızın yorumuyla alabilirsiniz.

· Son önerimiz ise bir ürünü sadece indirimde diye almayın. İndirimleri takip etmek güzel bir şey ama sadece indirimde diye alıyorsanız gereksiz harcama yapmış olursunuz.

Sizin alışveriş önerileriniz neler?