Makyajın en zor kısmı eyeliner sürmektir. Kolay eyeliner çekmek için üretilen damgalı eyeliner nedir? Nasıl kullanılır? Kolay eyeliner kuyruğu yapmak için üretilen ve yeni çıkan bu ürünü sizin için araştırdık.

Makyaj yapmak kadınlar için bir tutkudur. En sık kullanılan makyaj malzemelerinden biri olan eyeliner sürmek ise birçok kadın için zor bir işlemdir. Her gün eyeliner kullanan kadınların kendileri için geliştirdiği yöntemler olda da bu ürünü daha kullanışlı hale getiren yeni ve pratik ürünler piyasaya sürüldü.

Damgalı eyeliner, iki ucunda da aplikatör olan ve göze kolay eyeliner sürmeyi hedefleyen bir üründür. Eyeliner kuyruğu istediği gibi olmayan bazen aşağıda bazen ise düzgün ya da havada olan makyajlarda kolay kullanım sağlar. Damgalı eyeliner ile göz çevrenize bant ya da herhangi bir aparat kullanmadan kullanabilirsiniz. Ürünün amacı tek adımda mükemmel eyeliner sürmektir.

Damgalı Eyeliner Nasıl Kullanılır?

Gözünüze kullanıyorsanız kapatıcı ve far uyguladıktan sonra ürünün ince kısmı ile üst şeridi belirleyin. Kuyruk kısmına geldiğinizde ise diğer tarafta yer alan ve damga şeklinde olan kısmı tek seferde uygulayın. İlk uygulamada bulaşma sorunu olabilir. Bunu düzeltmek için pamuklu çubuk kullanabilirsiniz.

Sizde damgalı eyeliner kullanıyorsanız yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.
  • damgali_eyeliner.jpg
    damgali_eyeliner.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 517