Cildinizdeki güneş ya da sivilce izlerini kolay bir şekilde ev yapımı tarifler ile yok edebilirsiniz. Diş fırçası ile ciltteki koyu lekelerden kurtulun. Ciltteki koyu lekeler nasıl geçer? Cildi tahriş etmeden evde uygulayabileceğiniz püf noktaları hazırladık.

Diş Fırçası ile Cilt Lekelerinden Kurtulun

Cildin renk pigmentasyonundaki değişikliklere bağlı oluşan hafif ve orta dereceli lekeleri evde yok edebilirsiniz. Düzenli uygulayabileceğiniz yenileyici etkilere sahip maske ve öneriler hazırladık.

dis_fircasi_cilt_lekeleri.jpg


Cilt Lekelerini Geçirebilmek İçin

Günde en az 2.5 lt su için. Su cildin yenilenmesini sağlar ve nem dengesini korur.

Antioksidan özelliği bulunan meyve sebzelere ağırlık verin.

Haftalık olarak peeling işlemleri uygulayın. Cilt yapınıza en uygun olan peeling ürünlerini kullanmanız gerektiğini unutmayın.

Nemlendirici kremler cilt yüzeyinin kurumasını engeller. Yenilenme sürecini hızlandırıcı etkiye sahiptir.

Bunların dışında haftada bir ya da birkaç defa uygulayabileceğiniz yenileyici ve renk açıcı maskeleri kullanabilirsiniz.

Diş Fırçası

Sivilce ya da akne sorunu olmayan cildinizi ince ve yumuşak yapılı bir diş fırçası ile hafif bir şekilde ovabilirsiniz. Tatlı badem yağı kullandığınızda cildin tahriş olmasını engelleyebilirsiniz.

Patates Suyu

Göz çevresindeki şişlikleri yatıştırma özelliği bulunan patatesin suyunu çıkarın. Pamuk yardımı ile cildinizdeki koyu lekelerin üzerine maske yapın. 15 dakika sonra temizleyin.

Havuç Suyu

Bir havucu katı meyve sıkacağında sıkın. Havuç suyunun içine batırılmış pamuk ile cildinize hafif bir şekilde masaj yapın. 15 dakika sonra yıkayabilirsiniz.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları için Tıklayın !
Cilt Delikleri İçin Etkili Cilt Maskeleri Tıklayın !

Yüzdeki beyaz ve siyah noktalara doğal çareler için Tıklayın !