Doğal yöntemler veya medikal estetik yöntemler kullanarak, seyrek ve ince kaşlarınıza yepyeni bir form kazandırabilirsiniz. Son yılların en moda trendleri arasında olan kalın kaşlar, istenilen şekil verilebildiği için oldukça popülerdir.

Medikal estetik ile kaş kalınlaştırma, pahalı uygulamalar olduğu için çok fazla tercih edilmemektedir.

Doğal Yöntemlerle Kaş Gürleştirme
Badem yağı ve Hint yağı bilinen en eski ve etkili yöntemlerdendir. Kaşları besler, güçlendirir ve hacmini artırır. Doğal yöntemlerle kaş kalınlaştırma için kullanılan badem yağı, Hint yağı ve Hindistan cevizi yağı oldukça etkilidir. Düzenli olarak uygulanmalı, kaşlardan akmamasına özen gösterilmelidir.

dogal_kas_kalinlastirma_yotenmleri_teknikleri_yaglar-600x398.jpg


Saçları besleyen Hint yağı, pamuklu çubuk yardımı ile gece yatmadan önce veya günün herhangi bir saatinde kaşlara sürülmelidir. Kıl köklerini yoğun şekilde beslediği için göz kapaklarına akmamasına dikkat etmek gereklidir. Zira göz kapaklarında da fazlaca tüylenme yapabilir.

Kaşları besleyen yağlar kullanıldığında güneşe çıkmamak gereklidir. Tüm yağlar, güneş lekesi oluşmasına, kaş bölgesinde kahverengi izler oluşmasına neden olabilir. Beslenmenize de özen göstererek, yeşil yapraklı sebzelerle kaşlarınızı çoğaltabilirsiniz.

KAŞ Kalınlaştırma,Uzatma YÖNTEMİ Tıklayın !

Kaşlar Nasıl Sıklaşır? Kaşları Güçlendirmek İçin Ne Yapmalıyız? Tıklayın !

Sarımsak İle Kaş Kalınlaştırma Yöntemi Tıklayın !

Evde Doğal Kirpik Uzatma Tarifleri Tıklayın !