Hayatınızın aşkınızı bulduğunuzu düşünürken yanılıyor olabilirsiniz. Doğru ilişkide olmadığınızın işaretleri nelerdir? Yanlış insan ile birlikte olmak yerine ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Aşk ve sevgi olduğunu düşündüğünüz ilişkinize tarafsız olarak bakmayı başardığınızda çok farklı sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. Hayatınızın insanı o olduğunu düşünerek devam eden ilişkinizde kendinizi huzursuz hissetmeye başladıysanız gözden geçirmeniz gereken önemli noktalar olabilir.

dogru_insan_secimi.jpg

Sevgilinizin Sizin İçin Doğru İnsan Olmadığının İşaretleri

İçinizdeki "O" His


İlişkinizde gözle görülen bir sorun olmayabilir ancak içinizde doğru insanın o olmadığını hissediyor olabilirsiniz. Bu durumda bilinçaltınızın fark etmeye başladığı bazı şeyler olduğundan emin olabilirsiniz.

Huzursuz Hissetme

İlişkilerin her dakikasında mükemmel bir uyum yaşamanız elbette ki mümkün değildir. Ancak kendinizi uzun süredir huzursuz hissetmeye başladıysanız sorgulamanız gereken önemli konular olabilir.

Sorunlar Nasıl Çözülüyor?


Tartışmalar ilişkilerin önemli dinamiklerinden biridir. Tartışma anında size olan davranışları ve çözüm arayışında olup olmadığı karşınızdaki insan hakkında önemli ipuçları barındırır. Küçük ve önemsiz bir tartışmadan sonra sizinle günlerce konuşmuyorsa ve çözüm aramıyorsa ciddi bir sorun var demektir.

Ortak Hayalleriniz Yoksa

Hayatınızdaki insan ile tüm hayalleriniz birebir aynı olmak zorunda değildir ancak geleceğe yönelik benzer hedeflerinizin olması gerekir. Sizinle ortak bir gelecek kurmak istemediğini sözlü ve davranışsal olarak gösteren biri ile birlikte olmanız oldukça zordur.