İstediğiniz doğru insanı henüz bulamadıysanız ya da ilişkileriniz anlaşamadığınız için bitiyorsa bilmeniz gerekenler var. Doğru kişiyle sevgili olmanın yolları nelerdir? Siz uygun olan biri ile sevgili olmak için ne yapmalısınız?

Başladığınız ilişkinin ilk dönemlerde sorunsuz ilerlerken zaman geçtikçe size uygun biri olmadığını düşünüyor. Biten ilişkinizden sonra ise yaşadığınız hayal kırıklığının nedeni karşınızdaki insanı iyi tanımamaktan kaynaklanıyor olabilirsiniz. Hayatınıza istediğiniz insanı çekebilmek ve sizin için doğru olan kişiyi bulabilmek için nelere dikkat etmeniz gerekir?

Doğru İnsan İle Birlikte Olmak İçin

dogru_Sevgili_secimi_es_secimi.jpg


Ne İstediğinizden Emin Olun


İlişkide sevdiğiniz ya da sevmediğiniz davranışlar nelerdir? Sizin için doğru ilişki nedir? Bu soruların cevaplarını kendi içinizde yanıtlayın ve karşınızdaki insanında benzer düşüncelerde olduğundan emin olmaya çalışın.

Aşk ve Mantığı Birleştirin

Sadece mantığınız ile biri ile birlikte olmak sizi ilerleyen zamanlarda duygusal olarak yetersiz gelecektir. Mantığınıza uymayan sadece aşık olduğunuz biri ile ise bir süre sonra mutsuz olmaya başlarsınız. Sizin için doğru olan kişide bu ikisinin de olması gerekir. Bu uzun ve mutlu ilişkilerin anahtarıdır.

Karakter Yapınız Uygun Mu?

Karşınızdaki insanın her konuda sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz ancak başlarda sevdiğiniz zıtlıklar ilerleyen süreçlerde sizi zorlayabilir. Karakter yapınız ve hayata bakışınızın benzer olması sakin ve mutlu bir ilişkiyi beraberinde getirir.

Olduğu Gibi Kabulleniyor Musunuz?

Sevgiliniz olacak kişinin hoşlanmadığınız özelliklerini kabullenebiliyor musunuz? Onu değiştirmeye çalışmadan kabul ediyorsanız doğru yoldasınız anlamına gelir. Unutmayın ki kimseyi tamamen değiştiremezsiniz. Bunu yapmaya çalıştığınızda zaman kaybına uğramış olursunuz.

Aile Bağları

Karşınızdaki kişinin aile bağlarının nasıl olduğu ilişkiniz hakkında önemli bilgileri size verebilir. Ailesine bağlı ve onlarla sık görüşen biri mi? yoksa sadece gerekli durumlarda bir araya gelen birini mi istiyorsunuz? Aile bağları konusunda benzer düşüncelerde olmak ilişkinizin devamlığında önemlidir.

Yalnızlığı Sevin


Hayatınızda biri olması için biri ile birlikte olmayın. Bu düşünce yanlış insanları hayatınıza almanıza neden olabilir. Yalnız olmanın mutsuz bir ilişki sürdürmekten daha iyi bir seçim olduğunu unutmayın.