Ekose yıllardır değişmeyen moda akımlarından biri olmayı başarıyor. Ekose sokak modası kombinleri ile vücudunuza uygun ve fazla kiloları saklayan kombinler yapabilirsiniz. Ekose kumaşları şık ya da salaş tarzda kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

Ekose Sokak Modası Sokak Kombinleri

Ekose desenlerde giysilerin tekrar moda olduğu son yıllarda farklı renkler ve modeller ile farklı ve dikkat çekici kombinler yapabilirsiniz. Doğru giysileri ve modelleri seçtiğinizde olduğunuzdan daha ince görünebilir ve fazla kilolarınızı gizleyebilirsiniz.

Zayıf görünmek için tercih edeceğiniz ekoselerde şekillerin küçük ve çok karışık olmamasına özen göstermelisiniz. Siyah ve beyazdan oluşan ekose kumaşlar size yardımcı olabilir. Büyük kareler ise daha kilolu görünmenize neden olabilir. Minyon kadınlar ise salaş ekose modelleri tercih edebilirler.

Tamamen ekose kumaşlar ile giyinmek yerine üzerinizde en fazla iki parçanın ekoseden oluşması daha doğru bir tercih olacaktır. Etek ve elbiseniz ekoseli kumaştan oluşuyorsa üzerine tek renkli bir palto almalısınız. Ekoseli kumaştan bir montunuz varsa içine sade ve tek renkli kumaşlardan oluşan giysileri tercih edebilirsiniz. En uyumlu ekose kombinlerini sizin için hazırladık.

ekose_sokak_kombinleri_2018 (1).jpg
ekose_sokak_kombinleri_2018 (2).jpg
ekose_sokak_kombinleri_2018 (3).jpg
ekose_sokak_kombinleri_2018 (4).jpg
ekose_sokak_kombinleri_2018 (5).jpg
ekose_sokak_kombinleri_2018 (6).jpg
ekose_sokak_kombinleri_2018 (7).jpg