En güzel abiye elbise 2019 modelleri vitrinleri süslüyor. Yazın gelmesiyle beraber nişan, düğün, kına, mezuniyet gibi özel geceler için abiye arayışları başlıyor. Genç hanımlar da bu senenin trend abiye modellerini inceliyor.

2019_Abiye_Elbise_Modelleri_Trendleri-600x443.jpg


Çiçek Desenleri Bu Yazın Modası
Farklı abiye elbise modelleri arayışınız varsa bu senenin trendi olan çiçek desenlerine bakabilirsiniz. Baharın gelişiyle beraber renkli çiçekler ve iki parça takımlar kadınların dolaplarını süsleyecek.

abiye_balik_etek_modelleri_2019-600x419.jpg


Balık Etek Modelleri
Balık abiye elbise modelleri yerini artık balık eteklere bırakıyor. Alt ve üst takımlardan oluşan ikili abiyeler bu sene moda olduğu için balık etekler ilgi çekiyor. Deniz kızı eteği olarak da bilinen bu modeller özellikle pastel tonlarında tercih ediliyor.

sirt_dekolteli_abiye_modelleri_2019-600x314.jpg


Sırt Dekoltesi Trendi
Şık abiye modelleri 2019 senesinde sırt dekolteleri ve ikili takımlarla kendisini gösteriyor. Yakaların kapandığı modellerde sırt dekolteleri dikkat çekiyor. Dekolteyi sırtta vermek isteyenler için bu abiyeler sezonun trendleri arasında yer alıyor.

Şeffaf Etek Uçları
Uzun nişanlık elbise modelleri 2019 kreasyonlarında şeffaf etek uçları çok moda. Uzun ya da kısa abiye modelleri arasında kararsız kalanlar için oldukça ideal bir seçim olan şeffaf etek uçlarına sahip abiyeler genç kızlar için yeni bir trend. Gece elbiselerinde sıklıkla tercih edildiği için şeffaf etek uçlarını tüller ve taşlar süslüyor. Özellikle soft renkler ya da gece mavisi ve zümrüt yeşili gibi iddialı renkler de bu modeller için tercih ediliyor.

Çocuklar İçin Abiye Elbise Olur mu Demeyin Tıklayın !

Vücut Tipinize Uygun Elbise Seçin, Gecenin En Şık Kadını Olun Tıklayın !

Düğün Sezonu Açıldı, Yeni Abiye Elbiseler Görücüye Çıktı Tıklayın !