Hayatınıza giren insanlar ile evlilik hayali kurdunuz ancak istediğiniz gibi sonuçlanmadı mı? Erkeklerin evlenmek istemedikleri kadınlar kimdir? Erkekler hangi kadınlar ile evlilikten kaçar?

Evlilik insan hayatının en önemli kararlarından biridir. Kadın ve erkeği genel olarak evlilikten beklentileri aynıdır. Peki erkeklerin asla evlenmek istemeyecekleri kadınlar kimdir? İşte erkeklerin hoşlanmayacağı o davranışlar.

Sürekli Şikayet Eden Kadınlar

Hiç memnun olmayan ve devamlı şikayet eden kadınlar erkeklerin evlenmek istedikleri kadınlar arasında yer almıyor. Onun yerine çözüm odaklı kadınlar erkeklerin ilgisini daha fazla çekiyor.

Her şeyi Kontrol Altında Tutmak İsteyen Kadınlar

Kontrollü kadınlar erkekler için aileyi idare edebilmesi açısından önemlidir. Aşırı kontrol sağlamak isteyen kadınlar ise erkeklerin ilişkilerinde tercih etmeyecekleri kadınlar oluyor.

Özgüvensiz Kadınlar

Kendi başına karar alamayan ve düşüncelerini ifade etmekte zorlanan kadınlar erkekler için özgüvensiz olarak tanımlanıyor. Erkekler kendilerinin yokluğunda ailesine iyi bakabilecek bir kadın arayışı içindedir. Sosyal ve iş hayatında yer edinebilmiş kadınlar erkeklerin ilgisini çekiyor.

Kibirli Kadınlar


Hayatı birlikte paylaşacağı kadında şefkatli ve mütevazi bir karakter arayan erkekler için kibirli kadınlar evlenmek için yanlış bir tercih olarak görülüyor.

Yalan Söyleyen Kadınlar


Kadınlar içinde geçerli olan en önemli maddelerden biri de evlenilecek insanın yalan söylemiyor olmasıdır. Güven sorunu yaratan yalan söylemek evlilikle sonuçlanması beklenen ilişkinin büyük bir krize girmesine neden olabilir.

Destek Olmayan Kadınlar


Evleneceği erkeğe destek olmayan ve hayatındaki sorunları çözmesi gerekirken onun yanında olmayan kadınlar evlenmek için uygun biri olarak düşünülmüyor.
  • Beğen
Reactions: Fatos_ali sobaci