İlişkiniz bittikten sonra yeni bir ilişkiye başlamadan önce biten ilişkiden tamamen kurtulmuş olmanız gerekir. Geçmiş ilişkinin izleri nasıl silinir? Hayatınıza yeni giren kişi ile mutlu bir birlikteliğin anahtarının eskinin izlerini silmek olduğunu unutmayın.

gecmis_iliskinin_izlerini_silme.jpg

Eski ilişkiniz sizi çok yıpratmış ve yormuş olabilir. Bitmiş ilişkinizden sonra yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizi yenilenmiş ve hazır hissediyor olmanız gerekir. Peki sizi çok üzmüş belki de aldatmış ve sizde güven sorunu oluşturmuş biri ile olan ilişkinizi nasıl unutabilirsiniz.

Birini hayatınıza almadan önce diğer ilişkinizi kalbiniz ve mantığınız ile tamamen bitirmiş olduğunuzdan emin olmalısınız. İlk olarak hayatınızdaki yeni insana gerçekten bir şans verdiğinizden emin olmanız gerekir.

Yeni ilişkinizden sürekli şüphe duymayın. Geçmiş ilişkinizde oldukça zor günler geçirmiş olabilirsiniz ancak unutmamalısınız ki bu yeni ve taze bir ilişki güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Bu ilişkinizin de aynı ya da benzer bir son ile biteceği mesajını bilinçaltınıza işlememelisiniz. Bu ortada bir sorun olmadığı halde sizin öyle davranmanıza neden olabilir.

Geçmiş ilişkinin izlerini silmenin en önemli adımı yaşanan her şeyi doğru ya da yanlış olsa da olduğu gibi kabullenmenizden geçer.

Eski sevgiliniz ile yılları birlikte geçirmiş ve çok fazla anı biriktirmiş olabilirsiniz. Bu anıların arada aklınıza gelmesi kalbinizin hala o ilişkide olduğu anlamına gelmez. Bunlar sadece yaşanmış güzel günlerden kalan görüntülerdir, gerçekten unutamadığınız biri her an aklınızda olan kişidir.

Yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissetmediğinize inanıyorsanız, hazır değilsinizdir. Kendinizi zorlamayın biraz daha zaman tanıyın.