Sizlere bu yazımızda göz makyajı modelleri 2019 trendlerini paylaşacağız… Gözlere yapılacak olan makyajla ifadenizi güçlendirebilir; çok daha etkileyici bakışlara kavuşabilirsiniz. Göz makyajınız için farklı tarzları deneyin; kendinize en çok yakışanı bulun! İşte size birkaç tane öneri:

arap_goz_makyaji_nasil_yapilir_goz_makyaji_2019_modelleri.jpg


Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap göz makyajı birçok kadın için çok seksi, feminen ve etkileyici olarak görülmektedir. Bunun içinse en uygun yöntem siyah eyeliner uygulaması ile dumanlı göz makyajını birleştirmek! Özellikle maskara yoğun olarak sürülmelidir. Göz altlarına ve göz kapaklarına ise yoğun füme far sürülür. Ten ve dudak makyajı hafif olmalıdır.

bugulu_goz_makyaji_2019_trendleri_gece_makyaji-600x371.jpg


Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Buğulu göz makyajı genellikle gece tercih edilse de daha günlük bir tarzda da yapılabilir. Buğulu göz makyajı uygulamak için farklı ton farlar seçilmelidir. Koyu far ile gözler belirginleştirilirken, orta tondaki far ile de dağıtma işlemi yapılır. Makyajı biraz açıp, aydınlatmak ve etkiyi arttırmak için de açık ton far sürülebilir. Günlük makyaj için nude-kahve renkleri seçilmelidir. Bu makyajda iyi bir şekilde farı dağıtmak işin püf noktasıdır; renklerin geçişleri yumuşak ve doğal olmalıdır.

goz_makyaji_modelleri_2019_trendleri_kahverengi_goz-600x544.jpg


Kahverengi Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Kahverengi göz makyajı özellikle doğal görünümü sevenlere ve kahverengi gözlü kadınlara çok yakışmaktadır. Soft tonlar, kahve-nude renkler ideal olsa da kahverengi gözlülere aslında her renk yakışmaktadır. Mor tonları kullanıldığında ise koyu renkte bir eyeliner tercih edilebilir. Gözleriniz ela veya açık kahverengiyse siyah yerine kahve/lacivert eyeliner kullanın. Altın farlar da hoş duracaktır. Koyu yeşil, turuncu ve bronz tonları özellikle orta ve koyu kahverengi gözlere çok yakışır.

gunluk_goz_makyaji_2019-600x600.jpg


Günlük Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Günlük göz makyajı için temiz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak daha etkileyici olacaktır. BB krem veya hafif bir fondoten tercih edebilirsiniz. Gözleri biraz belirgenleştirmek için siyah kalemle kirpik diplerinize uygulama yapabilir, maskara sürebilirsiniz. Dudaklara renki nemlendirici ya da nude ruj sürmek doğal bir görünüm yaratır.

goz_makyaji_nasil_yapilir-600x600.jpg


Aydınlık Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Aydınlık göz makyajı yorgun görünümü yok etmek adına bir kurtarıcıdır! Koyu halkaların çözümü için pembe ya da şeftali tonları içeren bir göz altı kapatıcısı kullanılabilir. Kapatıcı üzerine fondoten uygulayın. Göz altlarına transparan bir pudrayı fırça ile sürün. Son olarak sıra aydınlatıcıya geldi. Gözlerin iç köşeleri için aydınlatma uygulanabilir ayrıca kaş kemik üstleri der aydınlatıcı etkisi için uygundur.

2019_goz_makyaji_modelleri_trendleri-600x371.jpg


Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım Tıklayın !

Çalışan kadınlar için makyaj önerileri Tıklayın !

Buğulu ve Gizemli Bakışlar İçin Far Sürme Teknikleri Tıklayın !

Sonbahar / Kış 2018-2019 Makyaj Trendleri Tıklayın !