Doğal cilt bakımı için en iyi ürünlerden biri olan gül suyu ile hem yüzünüzü temizleyin hemde gül suyu ile sivilcelerinizi geçirin. Gül suyu faydaları cilt temizliği ve nemlendirici özelliği ile cildinizin porselen gibi olmasına yardımcı olur. Sizlere gül suyu ile cilt bakımı tüyoları vereceğiz...

Gül suyu Antibakteriyel içerdiğinden akne ve egzamaların geçmesinde etkilidir.

Gül Suyu İle Yüz Temizleme Nasıl Yapılır?

Cilt temizliği için en iyi sonuçlar alabileceğiniz doğal temizleyicidir. Kısa sürede cilt temizliğinde iyi sonuçlar almanız için gül suyunu tavsiye ederiz. Gül suyunu cildinizde kullanmaya başladığınızdan itibaren cildiniz gergin ve canlı olur. Gül suyu sivilcelerin çıkmasını engeller ve gözaltı morluklarınız var ise azaltır. Gül suyu ile cilt temizliği nasıl yapılır? Sabah ve akşam cildinize uygulamanız gerekir. Doğal gül suyunu pamuğun üzerine bir miktar dökün ve yüzünüzün yerlerini silin. 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile yüzünüzü kurulayın. Kolay ve etkili bir yöntemdir.

Gul_suyu_sivilce_maskesi.jpg

Gül Suyu ile Sivilce Maskesi

Cildinizde oluşan sivilceleri hızlı bir şekilde azaltmak için en iyi yöntemlerden birisidir. Tarifi ise 2 çorba kaşığı bebek pudrası ve 1 çorba kaşığı gül suyunu karıştırın. Sivilce oluşan bölgelere masaj yaparak sürün. 20 dakika bekletin ve daha sonra ılık su ile yüzünüzü durulayın. Gül suyu maskesi ile iyi bir sonuç almak istiyorsanız haftada 2 kere uygulamalısınız.

gul_suyu_faydalari_cilt_bakimi.jpg


Gül Suyunun Faydaları Nelerdir?
  • İçeriğinde A, C, D, E ve B13 vitaminleri bulunur.
  • Antibakteriyel, antiseptik bir üründür.
  • Siyah noktalara, sivilcelere iyi gelir.
  • Gözaltı morluklarını azaltır.
  • Cildi tazeler ve nemlendirir.
  • Cildin Ph dengesini ayarlar.

Kırışık Azaltan Gül Maskesi İçin Tıklayın !
Pul Pul Dökülen Cilde Gül Maskesi için Tıklayın !
Cilde gül suyu kullanmak için 5 neden Tıklayın !

Vajinal kuruluk için doğal çözümler Tıklayın !