Haziran ayında doğan kişiler haziran ayı hangi burç oluyor diye düşebilir. Ayın hangi gününde doğduğuna göre burcu da değişiklik göstermektedir. Bu durumda 21 mayıs ve 21 haziran tarihleri arasında doğanlar ikizler, 22 haziran ve 22 temmuz tarihleri arasında doğanlar ise yengeç burcu. Burçlara inanlar aşk uyumunu merak edebilir. Çünkü astrolojiye göre burçlara göre fiziksel özellikler ve uyum sağladığı burçlar değişiklik göstermektedir.

Yengeç Burcu Erkeği Hangi Kadınlardan Hoşlanır?

Haziran ayında doğan kişilerin burçlarından biri de yengeçtir. Yengeç burcu oldukça duygusal son derece de anaç bir burç. Durum böyle olunca karşısındaki kişinin de hassas davranması gerekiyor. İnce ruhlu, anaç bir kadın yengeç burcu erkeğini mutlu edebilir. Bunun yanı sıra anaç olan yengeç erkekleri tıpkı anneleri gibi bir kadın isterler.

İyi ve lezzetli bir yemek yengeç burcu erkeğinin kalbini aralayacaktır. Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır diye merak edenler yemek yapma alıştırmalarına başlasa iyi olur. Bunun yanı sıra dış görünüşte yengeç erkekleri için oldukça önemli. Genellikle klasik bir giyim tarzına sahip olan kadınlar yengeç erkeklerinin dikkatini çeker.

Bu konuda yay kadınları yengeç erkeklerinden uzak durmalı. Yengeç burcu erkeği yay burcu kadını ilişkilerinde zorlu bir süreç yaşayabilir. Yay burcu kadını duygusallığını kolay kolay dışarıya aksettirmez. Bilindiği üzere yengeç ise oldukça duygusal bir burç.

21 Haziran Hangi Burç ? Tıklayın !

Burçlara Göre Aşk Uyumu için Tıklayın !

Hangi Burcun Aşkı Zordur? Tıklayın !

Burcunuza Göre En Seksi Yanınız Ne ? Tıklayın !

Burcunuza göre şifalı bitkiler Tıklayın !

Karşınızdakinin Burcunu Anlama Tıklayın !