Hızlı saç uzamasını sağlayan kolay yöntemler ile daha gür ve sağlıklı saçlara kavuşacaksınız. Basit, etkili ve doğal tariflerimiz ile saçlarınız daha hacimli görünecektir. Saç uzatmak sabır ve özveri gerektirir unutmayalım...

Hızlı Saç Uzamasını Sağlayan Kolay Yöntemler

Sizlere hızlı saç uzatmak için doğal tarifler ve etkili yöntemlerden bahsedeceğiz...

sac_taramanin_saca_faydalari_ve_sac_uzatmasi.jpg


Saçlarınızı Günde 3 kere Tarayın !

Basit yöntemlerden biri olan saç tarama yöntemi saç derisindeki kan dolaşımını arttırır. Saçınızı günde en az 3 kez 5 dakika boyunca saçınızı taramalısınız. Böylece saçınızın hızlı uzamasını ve daha güçlü sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Saç tarama işlemini yaparken doğru tarak seçmelisiniz. Saç Tipine Göre Tarak Seçimi adlı makalemize göz atmanızı tavsiye ederiz ! Saçınızı ıslakken taramayın. Tamamen kuruyana kadar bekleyin. Ayrıca saç uçlarınızı 3 ayda bir kesin. Saç kırıkları saçınıza zarar verebilir. Saç uçlarındaki kırıkları aldırmak saçınızın susuz kalmasını engelleyecektir. Saçlarınızın canlanmasını sağlayacaktır. Saç dökülmesini engellemek için ise sıcak su ile saçlarınızı yıkamayınız. Soğuk suyla yıkamayı tercih edin. Sıcak su saçınızı zayıflatır ve kolay dökülmesine neden olur.

badem_yagi_dogal_sac_uzatma.jpg


Sıcak Yağ Masajı İle Saç Uzatma Yöntemi

Badem yağı ile haftada en az 2 defa sıcak yağ masajı uygulamanızı tavsiye ederiz. Saçlarınızdaki sorunları düzeltmek için iyi bir yöntemdir. Kuru ve görüntüsü kötü olan saçlarınız ipeksi bir görünüm kazanacaktır.

Soğanlı Şampuan ile Hızlı Saç Uzatma

Kullanmış olduğunuz şampuanın içine doğranmış veya blenderdan geçirip eklerseniz saçınızın uzama hızı artar. Saçlarınız kokacak diye korkmanıza gerek yok saçınızın kuruması ile soğan kokusuda kalmayacaktır. Basit ve hızlı saç uzatma yöntemidir. Saça Soğan Maskesi Tarifimiz için Tıklayın !

bira_mayasi_sac_uzatma_tarifi.gif


Bira Mayası İle Saç Uzatma Yöntemi


Banyo yaparken bira mayasını kafa derinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bu yöntem etkili ve saçınızı hızlı bir şekilde uzatmak için iyi bir yoldur.

Biberiye Yağı ve Zeytinyağı ile Saç Uzatma Yöntemi

Basit bir saç uzatma yöntemi olan biberiye ve zeytinyağı karışımı etkili bir saç uzatma yöntemidir. Öncelikle Biberiye yağını ve zeytinyağını eşit bir şekilde karıştırın. 2 dakika ısıtın. 3 gün boyunca dinlenmeye bırakın. Dinlenen bu yağ karışımını banyodan sonra saç derinize nazik bir şekilde masaj yaparak sürün. Bir diğer yağ karışımımız ise lavanta, jojoba, kuşburnu tohumu ve kekik yağını eşit miktarlarda her birinden 3'er dam olacak şekilde karıştırın. Bu karışımı günlük olarak saç derinize ve saçınıza masaj yaparak sürün. Saçınızın kolay uzamasını sağlayacaktır. En Etkili Bitkisel Karışım için Tıklayın !

Bonus Bilgi: Protein içeren besinleri tüketmelisiniz. Saç uzamasını hızlandıracak bazı gıdalar ise yumurta, balık, et, ceviz ve ıspanaktır. Bu besinler saçlarınızı güçlü ve hızlı uzaması sağlayacaktır.

cevizle_sac_uzatma_yontemi.jpg


Haftada 4 cm Saç Uzatan Kür Tarifi için Tıklayın !
Hızlı Saç Uzatmanın 10 Basit Püf Noktası için Tıklayın !
Aleo Vera Saç Uzatma Maskesi için Tıklayın !
Saç Uzatan Havuç Yağı ve Havuç Maskesi için Tıklayın !
  • Beğen
Reactions: dilarabalci