Kadın zarafetini en güzel gösteren dokulardan, kumaşlardan biri hiç şüphesiz dantellerdir. Özellikle opaktan yapılan dantel çoraplar, iç giyim 2019 ürünlerinde vücut çorabına dönüşerek, kadınların tüm seksiliğine ekstra dişilik ve güzellik katıyor.

fantezi_giyim_modelleri_2019-600x450.jpg


İç Çamaşırlarda Dantel Trendi

Son sezonların en beğenilen iç çamaşırı konseptlerinde danteller ön planda yer alıyor. Hem kadın hem de erkeklerin en çok beğendiği ve kadınlara dişilik kazandıran dantel iç giyim ürünleri, siyah, lacivert ve bordo renklerle, cezbedici hale geliyor.

Vücut çorabı modası, kadınların en sevdiği iç giyim ürünleri arasında yer alıyor. Birbirinden farklı desenler, jartiyerli modeller, rengarenk fileler gibi çok sayıda seçenek bulunuyor.

dantel_bady_ic_giyim_2019.jpg


Dantel Giyimde Body Trendi

İç giyim konseptlerinde çıt çıtlı body çeşitleri kadife kumaşlar ve omuzlarda kullanılan dantel kumaşlarla daha göz alıcı şekilde sunuluyor. Büyük tekstil markalarının iç giyim kategorilerinde tasarladığı dantelli, kadife bodyler günlük giyimde ve gece konseptlerinde de kullanılıyor. Göğüs kısımları kadife kumaş kaplı olan, sırt ve omuzları dantel kumaşla hazırlanan ürünler çok moda.

dantel_ic_giyim_2019-600x450.jpg


En Seksi İç Giyim Sizce Hangisi ? Tıklayın !