Zaman içerisinde ilişkilerdeki sevgi ve aşk azalabilir. Emek verdiğiniz ilişkinizi sevginin azaldığını düşünerek bitirmek istemiyorsanız sizin için birkaç önerimiz var. Eski günlerinize dönmenizi sağlayacak aşka tekrar ulaşabilirsiniz.

Onu Neden Sevdiğinizi Hatırlayın

Aşkınızın ilk başladığı dönemlerde sizi etkileyen ve ona bağlanmanızı sağlayan şeyler nelerdi diye düşünmek ilk günlerinizdeki heyecanı yakalamanızı sağlayabilir.

Zorluklardan Nasıl Çıkmıştınız?


Uzun zamandır birlikte olduğunuz biri ile birçok zorluk yaşamış olmanız muhtemeldir. Peki o günleri nasıl atlatmıştınız bunları hatırlamak size yardımcı olacaktır.

Ona Sorular Sorun

Aranızdaki sorunları aşmak ve sevgiyi tekrar kazanabilmek için karşılıklı emek gerekir. Ona sizinle ilgili düşüncelerini sorun. Her şeyi derinlemesine konuşun. Görmezden gelmek sadece sorunu başka bir zamana ertelemek olacaktır.

Gerekirse Bir Süre Ayrı Kalın


Bu önerideki amacımız karşılıklı özlem olup olmadığını görmektir. Kişiler bazen kendi başlarına kalamadıklarında karşılarındaki insana sevgisinin bittiğini düşünebilir.

Sabit Olmayın

Karşınızdaki insanın zaman içerisinde değişebileceğini kabul etmeniz gerekir. Tahammül edemeyeceğiniz olumsuz değişimler olmadığı sürece bu doğaldır ve olması gerekendir. Sevdiğiniz insanın o olup olmadığına buna göre karar vermeden önce iyi düşünün.