Sevgilinizle mutlusunuz ancak bu sizin için asla yeterli olmuyorsa ortada bir sorun var demektir. Ekonomik ve sosyal olarak size mükemmelliği sunmasını istediğiniz bir ilişkide sürekli mutsuz olmaya başlayabilirsiniz.

İlişkinizde, sevgilinizin ya da eşinizin sizi düşünmesini ve sizden haberdar olmasını bekleyebilirsiniz. Bu durum sizi aramadığı her saat için bir tartışma nedenine dönüşüyorsa ortada bir sorun var demektir.

Size sadakat göstermesini istemeniz en doğal hakkınızdır ve olması gereken de budur. Sevgilinizin çevresindeki tüm kadınlarla iletişimini kesmesini beklemeniz ise gerçeklikten uzak olacaktır. İlişkinize de zarar verecektir.

Siz konuşmadan sizi anlamasını bekleyemezsiniz. Yıllardır birlikte olduğunuz için sizin aklınızdan geçen her düşünceyi bilmesini beklemeyin. Onunla açıkça konuşmayı deneyebilirsiniz.

Sizin çabanız olmadan hep onun sizinle ilgilenmesini beklemenizde yapabileceğiniz yanlışlardan biridir. İlişkiler iki taraflı çaba ve emek ister. Size her zaman sürpriz yapan tarafın o olmasını, günün ilk mesajını onun atmasını beklemeniz doğru olmayacaktır.

Mükemmel biri olmasını beklemek, çocukluktan itibaren masallar ile büyüyen kadınların birçoğu her açıdan ideal eş ve sevgiliyi arar. Fiziksel görünüm, sosyal ilişkilerde başarı, iş hayatındaki konumu gibi maddelerin hepsinin mükemmel olmasını beklememelisiniz.