İlişkilerde tarafların birbirlerine karşı sorumlulukları olduğu bir gerçektir. Kıskançlıkların önüne geçebilmek, tartışmalara ortam hazırlamamak ve sağlıklı bir ilişki devam ettirebilmek için bilmeniz gerekenler vardır. İlişkiye hazır olup olmadığınızı kendinize sorarak başlayabilirsiniz.

Planları Sadece Kendinize Göre Yapmak

İlişkilerde en çok tartışma çıkma nedenlerinden biri tarafların planları sadece kendilerine uygun olarak yapmasıdır. Cuma akşamı için bir plan yapmadan önce ona danışmalısınız. Ortak gidilmesi gereken yerlerde onunda fikrini almanız gerekir.

Arkadaşlarla Geçirilen Zaman

Hayatınıza biri girdiğinde arkadaşlarınızı tamamen silmeniz ne kadar yanlış olacaksa, tüm zamanı arkadaşlar ile geçirmek de yanlış bir tercihtir. İkisi arasında dengeyi iyi kurmayı öğrenmelisiniz.

Tek Kişilik Düşünmekten Vazgeçmelisiniz

Uzun zaman yalnız olduktan sonra yeni bir ilişkiye başlayanların sorun yaşadığı bir konudur. Tatiller, özel günler için planları hep tek başınıza yaptığınız için yeni döneme alışmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte sevgilinizin kalbini kıracak unutkanlıklara dikkat etmelisiniz.

Dağınık Ev Hayatı

Yalnız yaşamaya alışmış biri iseniz sizde kalması ilk başlarda garip gelebilir. Kendi düzenizin dışında birini olması ve evde ona göre değişiklikler yapabileceğinizi unutmamalısınız.