Kaç yaşında olursanız olun hala genç ve güzel görünmek istiyorsanız bu önerilerimize kulak verin hanımlar! Kadınları güzel gösteren bakım tüyolarıyla her zamankinden daha güzel görünebilirsiniz. İşte o sırlar..

· Biz kadınlar her daim güzel ve bakımlı görünmek isteriz. Bu nedenle güneş kremini sadece güneşlenirken değil de günlük kullanmanız gerekir.

· Cildinizde oluşan sivilce ve iltihaplara karşı hemen kurutucu kullanıyorsanız bunu yapmayın. Bunlar sonradan daha fazla sivilce çıkmasına neden olur. Sivilce oluşumunu engellemek için kil maskeleri iyi olabilir.
kadinlari-guzel-gosteren-bakim-tuyolari-3.jpg


· Kadınları güzel gösteren tüyoların sadece yüze bakım yamaktan geçtiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İlerleyen yaşlarda da güzel görünmek için boynunuza bakım yapmayı ihmal etmeyin. Çünkü boynuz yaşınızı ele veren ilk ayrıntılardan biri.

· Cildinizin daha canlı ve bakımlı görünmesi için cildinize buz uygulamaları yapın.

· Kadınları genç ve güzel gösteren tüyolardan biri de kozmetik ürünlerini doğru kullanmak. Bazı makyaj ürünleri sıcaktan etkilenip bozulabilir. Bu tür kozmetik ürünlerinin serin yerde bekletilmesi gerekir.
kadinlari-guzel-gosteren-bakim-tuyolari-2.jpg


· Cildinizin pırıl pırıl ve de sivilcesin görünmesi için ellerinizi sürekli yüzünüzde gezdirmeyin ve de yastık kılıflarınızı sık sık değiştirin. Kısacası yüzünüzün değdiği her şeye karşı hijyen sağlayın.

· Cildinizde akne ve iltihap oluşumu varsa cildinize makyaj fırçası ve süngeri kullanmaktan kaçının.

· Yüzünüze düzenli olarak masaj uygulaması yaptığınızda göz altı halkalarınızdan kurtulabilirsiniz.

Editör: Neşe Akbaş
  • kadinlari-guzel-gosteren-bakim-tuyolari-1.jpg
    kadinlari-guzel-gosteren-bakim-tuyolari-1.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 109