Bir yandan güzel görünmeye çalışıyorsunuz, bir yandan da komik duruma düşmekten korkuyorsunuz ama kadınlar giyinirken ister istemez bu hataları yapıyor!

Güzel ve şık görünmek herkesin hakkı olduğu gibi sizin de hakkınız! Ancak öyle körü körüne şık olunmuyor hanımlar! Biliyoruz kıyafet seçmek ve kombin oluşturmak kolay değil ama imkansız da değil. Bazı noktalarda biraz dikkat ederek ve küçük dokunuşlar yaparak siz de şık olabilirsiniz. Şimdi birlikte kadınların giyinirken yaptığı hatalara bir göz atalım ve bunları yapmayalım.
kadinlarin-giyinirken-yaptiklari-hatalar-1.Jpeg


· Kadınların giyinirken yaptığı hatalardan biri yerine göre giyinmeyi bilmemek. Nerede ne giyeceğinizi bilirseniz doğru yoldasınız demektir.

· Kıyafet seçerken asla yaşınızı göz ardı etmeyin. Yaşınıza göre giyinmek tarzınızı ortaya çıkarır.

· Yapılan en sık hatalardan biri de renklerin çorbasını çıkarmak. Siyahla kahverengiyi aynı anda kullanarak çılgınlık yapmak ya da yeşil ile pembeyi aynı anda giymek gibi cesaret göstermek olmuyor değil :)

· Biraz kilonuz varsa sadece tayt giyip çıkmayın. Üstünüze mutlaka uzun bir şeyler giyin aksi halde çevrenizdekiler sizi nasıl yorumlar bilemiyoruz.

· Çizme her renk güzel olabilir ama beyaz asla! Sakın beyaz çizme alma gafletini ömrünüzün sonuna kadar düşmeyin.

· Kilolu kadınların aksesuar kullanırken yaptıkları en sık hatalardan biri küçücük çanta takmak. Farkında olmayabilirsiniz ama bu görüntü sizi daha kilolu gösterir. Biraz büyük çanta kullanın ki vücudunuzu kamufle etsin.

Siz giyinirken hangi hatalara düşüyorsunuz? Bakalım ortaya neler çıkacak..