Gür kirpik ve kaşlara sahip olmak her kadının için önemli bir güzellik simgesidir. Kalın kaşların bilinmeyen sırrı nedir? sizin için kalın telli ve dolgun kaşlara uygulayabileceğiniz doğal bakımları sıraladık.

Kalın kaş yapısına sahip değilseniz ya da kaşlarınızda zaman içinde dökülmeler oluştuysa kaşlarınızı doğal maskeler uygulayabilirsiniz. Evde uzun zaman harcamanızı gerektirmeden doğal kaşlarınızı gürleştirebilirsiniz. Doğal güzellik sağlamak için ilk adımlardan birinin kaşları gürleştirmek olduğunu unutmayın.

kas_gurlestirme_yollari.jpg

Kaş Gürleştirmenin Basit Yöntemleri

Kaş köklerinin yumuşaması ve kaş çıkmasını sağlamak için her akşam uyumadan önce vazelin maskesi uygulayabilirsiniz.

Açık tonlarda kaş renginiz varsa B vitamini ampulü ve zeytin yağını karıştırın. Kaş köklerinize maske haline uygulayın. 30 dakika sonra kaşlarınızı yıkayabilirsiniz.

Tatlı badem yağı kaş uzatmada en etkili yöntemlerden biridir. Her akşam kaş diplerinize pamuk ile damlatabilirsiniz.

Süt içerdiği etken maddeler ile kaşların ihtiyacı olan bakımı sağlar. Kaş köklerinize pamuk ile süt maskesi uygulayabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı kıl köklerine doğal protein desteği sağlar. Uyumadan önce katı hindistan cevizi yağını kaşlarınızda kullanabilirsiniz.

Kaşlarınızda dökülme sorunu varsa hint yağı ve zeytin yağını eşit ölçüde karıştırın. Kaşlarınıza uygulayın.

Kaş tellerinizi canlandırmak için masaj yöntemini deneyebilirsiniz.

kas_uzatma_kas_bakimi.jpg

1 ampul E vitamini ve zeytin yağını karıştırın. Haftada bir ya da iki defa kaşlarınıza ince bir tabaka halinde uygulayın. Yeni çıkan kaşların hızlı bir şekilde uzamasını sağlayacaktır.

Kaşları uzatmak için etkili yöntemlerden biri olan soğan suyunu deneyebilirsiniz. Bir soğanın suyunu kaynatın ve süzün. Kaş köklerinizi bu su ile durulayın. Gözlerinizi korumayı ihmal etmeyin. Seyrek kaşların uzamasını sağlayan bir maskedir.

Yumurta sarısı kaş gürleştirmede etkili yöntemlerden biridir. Tatlı badem yağı ve yumurta sarısını maske olarak kullanabilirsiniz.

Kaş renginizin koyulaşmasını sağlamak ve gürleştirmek için fındık kabuğunu yakın. Kül haline gelen fındık kabuklarını kaşlarınıza uygulayabilirsiniz.