Kantaron bitkisinden elde edilen kantaron yağı, cilt sağlığı üzerinde oldukça etkili ve olumlu sonuçlar gösterebilmektedir. Kantaron yağının cilt üzerindeki faydaları şu şekildedir;

Kantaron Yağı Sivilceleri Geçirir Mi? Yüze Nasıl Uygulanılır? Faydaları
  • Kantaron yağı ciltteki gözenekleri temizleyerek, daha sağlıklı ve bakımlı görünmesine yardımcı olmaktadır.
  • Anti bakteriyel ve antiseptik özelliklere sayesinde sivilce oluşumunu engeller ve cildi temizler.
  • Cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
  • Cilt hücrelerini yenileyici özelliği vardır.
  • Cildi ölü derilerden arındırarak; yaraların çabuk iyileşmesini ve deformasyonların onarılmasını sağlar.
  • Yanık cilt tedavisinde kullanılmaktadır.
  • Özellikle bebeklerde oluşan pişik problemlerinde doğal bir çözüm sunmaktadır.
  • Kantaron yağı cilt beyazlatma ve ciltteki lekeleri giderme konusunda oldukça etkilidir.,
kantaron_yagi_cilde_faydalari_nelerdir.jpg


Kantaron Yağı Cilde Nasıl Uygulanır?
Kantaron yağı faydaları ve kullanımı açısında oldukça zengin alternatiflere sahip bir bitkisel yağdır. Kantaron yağını güneşe çıkacağınız zamanlarda kullanmanız tavsiye edilmemektedir. Gece yatmadan önce veya güneşe çıkmayacağınıza emin olduğunuz zamanlarda uygulamanız faydalı olacaktır.

Kantaron yağını kullanmadan önce cildinizi temizlemeniz gerekmektedir. Ardından birkaç damla kantaron yağını cildinizin istediğiniz bölgesine sürerek, masaj yapmanız gerekmektedir. Sürdüğünüz bölgede bir saat beklettikten sonra durulayabilirsiniz. Dilerseniz bütün gece bırakmanızda sakınca yoktur.

Bebeklerde pişik oluşumu için kullanacaksınız yağı seyreltmeniz gerekmektedir. Bebeklerin cildinin hassasiyeti nedeniyle yağı direk olarak uygulamak sakıncalı olabilmektedir. Kantaron yağını biraz su ile incelterek, pişik bölgeye uygulayabilirsiniz. Pişik ve kızarıklıklarda oldukça etkili olan bu yağ, yetişkinlerde de kullanılabilmektedir. Pişik ve kızarıklık olan bölgeye direk olarak uygulayabilirsiniz.

Kantaron yağı sivilce için kullanımında sabah ve akşam, günde iki kez olmak üzere sivilcelerinizin veya sivilce izlerinin üzerine sürebilirsiniz. Sivilce tedavisinde oldukça etkili olan bu yağ ile sivilcelerinizden hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Kantaron yağını aktarlardan kolaylıkla temin edebilir ve daha sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

kantaron_yagi_nasil_uygulanir-600x283.jpg


Kantaron Yağının Cilde Faydaları için Tıklayın !

Cilde Yüze Kantaron Yağı Nasıl Uygulanır?

Kantaron yağı Kullanıcı Yorumları için Tıklayın !