Sonbahar ve kış aylarının en gerekli kostümleri arasında kapüşonlu sweatshirtler yer alıyor. Montlar, kabanlar, kazak ve sweatlerde vazgeçilmeyen kapüşon formu bu sezon tuniklerde de sıklıkla kullanılıyor.

kapusonlu_sweatshirt_kadin_2019_modasi-3-600x851.jpg


Günlük giyim ve spor giyim trendleri uzun, salaş ve kapüşonlu üst giyim ürünleriyle renkleniyor. Tesettür giyimde de kapüşonlu, spor tunikler ve spor kıyafetler birbirinden canlı renkler ve net simetrili desenlerle yer alıyor.

Kapusonlu_Esofman_Takimlari_2019_kadin-600x900.jpeg


Kapüşonlu Eşofman Takımları
Spor kombinlerinde taytların çok tutması, üst giyimde daha bol ve daha uzun sweatshirtlerin yapılmasını sağlıyor. Spor yaparken, yürüyüşe çıkarken veya gezinti için rahatlığın ön planda tutulması, uzun ve ekstra salaş üst giyim konseptlerinin daha çok tercih edilmesini sağlıyor.

Yeni sezonda kapüşon eklentisi de daha büyük boyutlarda tutularak hem saçların daha rahat olması hem de tesettür giyimde eşarp üzerine de kullanılabilmesi için salaş, rahat ve daha geniş hazırlanıyor.

kapusonlu_sweatshirt_kadin_2019_modasi-2.jpg


Kapüşonlu Ceketler
Yakasız kabanlar içine genellikle kapüşonlu sweat giyilerek çözüm bulunuyordu. 2019 kış sezonunda ise kaba kesim dizayn edilen kışlık ceket modellerine kalıp formda kapüşonlar ekleniyor. Özellikle çoban kumaşı ya da aba kumaş olarak bilinen kalın ve sıcacık kumaşlar, daha minimal boyutlarda kesilerek kapüşünlu olarak, sokak modasına renk katıyor.

Kadın ve erkek ceketlerinde uzun boylar, geniş kesimler, canlı renkler ve kapüşon moda stilleri ve vitrinlere canlılık katıyor. Üstelik fularlar, şallar ve kocaman atkılar yine çok moda.

kapusonlu_sweatshirt_kadin_2019_modasi-1.jpg
kapusonlu_sweatshirt_kadin_2019_modasi-1.jpeg


Uzun Salaş Bol Kazak Kombinleri İçin Tıklayın !

2019 Sezonun Gizli Trendi Tıklayın !

2019 Mont Modası Trendler Tıklayın !

2019 Fular Trendleri Tıklayın !