İnce, seyrek ve gür olmayan kaşlar için kurtarıcı olan dövme gibi yapay görünmeyen kaş pudralama (gölgeleme) tekniği nasıl yapılır? Kaşlarından memnun olmayan kadınlar için doğal kaş görünümü sağlayan bu yöntemi araştırdık.

Kaş Pudralama (Gölgeleme) Tekniği Nasıl Yapılır?

Sarışın ve kumral kadınlar az olan kaşlarından rahatsız olur. Yüzdeki ifadeyi etkileyen kaş tasarımları son yıllarda popüler bir hale gelmeye başladı. Kaşları gürleştirmek için evde kaş kalemlerinin kullanılması ve güzellik merkezlerinde ise dövme yaptıran kadınlar için doğal görünen yeni bir yöntem var. Kaş pudralama ya da bilinen ismi ile gölgeleme tekniği nasıl uygulanır?

kas_pudralama_teknigi.jpg


Kaş Gölgeleme Nedir?

Kaş köklerine yapılan küçük dokunuşlar ile dolgu yapılması olarak tanımlanır. Dövme tekniğindeki keskin görünüm kaş pudralama tekniğinde yer almaz. Kaş diplerindeki ince tabakanın ince bir şekilde tamamlanmasıdır. Kaş rengi ile uyumlu tonlar kullanılır. Dış görünüm olarak zor fark edilir. Kaş pudralama tekniği sırasında acı hissedilmez.

Kimler Kullanabilir?

Kaş pudralama işlemini kaş yapısının seyrek olmasından şikayet eden tüm kadınlar kullanılır. Kaş dökülmesine ya da kaş renginin açılmasına neden olan hastalar için uygun olabilir. Kanser tedavisi döneminde kaşları dökülen kadınlar tarafından tercih edilebilir. Bu dönemde doktorunuza danışmadan kimyasal işlem uygulamayın. Vitiligolu ciltler içinde kullanımı uygundur.

Kullanım Süresi

Kaş gölgelendirmeden sonra kullanılan malzeme ve cilt yapısı ile ilgili olarak 6 ay ile 2 yıl arasında kalıcılığa sahiptir. Kalıcılığı cilt tipinize göre değişkenlik gösterecektir.

2 Haftada Kaş Gürleştirme Yöntemleri ve Doğal Kalın Kaş Maskesi için Tıklayın !
Kaşları Gürleştirmek İçin Hint Yağı için Tıklayın !

Kalın Kaşların Bilinmeyen Sırrı! için Tıklayın !