Cildinizdeki kırışıklıkları azaltıp daha genç görünmeye dersiniz hanımlar? Kırışık önleyici maya maskesini mutlaka denemelisiniz!

Yüzümüz ne kadar sağlıklı ve bakımlıysa güzelliğimiz o kadar göz alıcı olur. Ancak gerek beslenme alışkanlıklarımızdan, gerek yaşam tarzımızdaki bir takım değişkenliklerden ve yaşımıza bağlı olarak yüzümüzde cilt kırışıklıkları meydana gelebilir. Sanırım bu durum bir kadının en son istediği şeylerden biri :) İşte bu noktada bu sorununuza iyi gelecek olan süper bir önerimiz var!
kirisik-onleyici-maya-maskesi-3.jpg


Kırışıklıklarınızı giderecek, üstüne bir de gençleştirecek etkili bir öneriden bahsediyoruz. Kırışık önleyici maya maskesini denediniz mi? Henüz denemediyseniz hemen denemenizi öneriyor ve sonuçları bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. Paylaşımlarınızı yazının en sonunda yer alan “yorum yap” kısmından yapabilirsiniz! Şimdi maskemizin detaylarına geçelim.

Kırışık Önleyici Maya Maskesi

Malzemeler:

*1 çay kaşığı limon suyu,

* Yarım çay bardağı su,

* 1 poşet maya,

* 1 bardak buz.

kirisik-onleyici-maya-maskesi-1.jpg


Uygulanışı:

Öncelikle limon suyu ve suyla cildinizi güzelce temizleyin. Ardından macun kıvamına getirdiğiniz mayayı yüzünüze uygulayın.

Maya maskesini yüzünüze uyguladıktan sonra yüzünüze ince bir tülbent ya da gazlı bez örtün. Ardından sıcak suyla havluyu ıslatıp sıkın ve yüzünüzde bekletin. Havlunun sıcaklığı yüzünüzdeki mayanın cilt tarafından emilmesini sağlayacak.

Bu işlemi 7 kez uygulayın ancak 20 dakikayı geçmeyecek şekilde. Son olarak yüzünüzü soğuk suyla durulayın ve nemlendirici kremle masaj yapın.

Maya maskesini ayda bir kez uyguladığınızda kırışıklıklara elveda deyip, gençleşmeye merhaba diyebilirsiniz hanımlar! :)
  • kirisik-onleyici-maya-maskesi-2.jpg
    kirisik-onleyici-maya-maskesi-2.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 160