Yaşlanma belirtileri olan cilt kırışıklıkları, düzenli cilt bakımları, sağlıklı beslenme ve maskeler ile ötelenebilir. Var olan kırışıklıklar ise doğal yöntemler ile hafifletilebilir. Cilt kırışıklıklarını gideren yumurta maskesi ile cilt yeniden elastik formunu kazanır, kolajen sentezi desteklenerek, yeni hücre oluşumu sağlanır.

Kırışıklara Çözüm Yumurta Maskesi
  • Yumurta Maskesi
Yumurtanın akıyla hazırlanan kırışıklık maskesi, sarkıklıkların toparlanması ve ciltte görülen kırışıklıkların giderilmesinde etkilidir. Düzenli olarak uygulandığında kısa sürede olumlu sonuçlar verir.

Yumurta Maskesi Nasıl Yapılır?
Protein içeriğiyle cildi sıkılaştırır, toparlar. Ayrıca siyah noktalar da kolaylıkla temizlenir ve ciltte peeling etkisi elde edilir. Maskeyi hazırlamak için 1 yumurtanın beyaz kısmını çatal ile iyice çırpın.

yumurta_aki_maskesi_nasil_yapilir_tarifi_yuz_maskesi-600x400.jpg


Makyajdan temizlenmiş cilde direkt olarak uygulayın. Göz altlarına sürmemeye özen gösterin. Yaklaşık 10-15 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Maske yüzünüzde kururken fazla mimik yapmamaya özen gösterin. Maskenin çatlamasına ve mimik kısımlarında soyulmasına neden olabilir.

Cildi temizlerken kırışıklıkları gideren yumurta akı maskesi, gözeneklerin sıkılaştırılması için idealdir. Aynı maskeyi pirinç unu ile de yapabilir, porselen gibi bir cilt elde edebilirsiniz.

Evde yapabileceğiniz yüz maskeleri Tıklayın !

Gözenek Sıkılaştıran Yumurta Akı Maskesi Tıklayın !

Yüz Kırışıklıkları İçin Evde Maskeler Tıklayın !

Porselen Gibi Ciltlerin Sırrı: Cilt Fırçalama Yöntemi ! Tıklayın !