Kıvırcık ve güzel görünen kirpikler her kadının hayalidir. Doğuştan kirpikleriniz kıvırcık değilse üzülmeyin. Kirpik maşası nedir? Nasıl kullanılır? sizin için araştırdık. Kolay kirpik kıvırma yöntemleri ile istediğiniz bakışlara sahip olabilirsiniz.

Kirpik maşası son dönemde değişen ve gelişen kozmetik sektörünün getirilerinden biridir. Yurtdışında ve profesyonel olarak makyaj ile ilgilenen kadınların sık kullandığı bu ürünü sizin için araştırdık ve kullanıcı yorumlarını hazırladık.

kirpik_kivirma_masasi.jpg


Kirpik Maşası Nedir?

Kirpik maşası elektronik bir alettir ve kirpik diplerinden itibaren kullanıldığında daha kıvrık bir görünüm yakalamanızı sağlar.

Kirpik Maşası Nasıl Kullanılır?

Kirpik diplerinize maşayı yerleştirin ve kirpiklerinizi kıvırın. Birkaç saniye bekledikten sonra maşayı çıkarın. Kirpiklerinizin soğuması için bir dakika bekleyin ve rimel uygulamasına geçin.

Kirpik Maşası Kullanıcı Yorumları

Kirpik maşası kullanan kadınlardan bazıları istedikleri verimi aldıklarını söylerken bazı kadınlar ise beklentilerini karşılamadığını söylüyor. Rimel ile desteklenmediğinde ya da sabitlenmediğinde kirpikler kısa süre içinde eski haline dönüyor.

Kirpik maşasını her gün kullanmak kirpik sağlığınız için sakıncalı olabilir.
  • Beğen
Reactions: ceren zor