Eş ya da sevgili olarak hayatınızda bulunan kıskanç erkekle başa çıkma yolları aslında bilinenden daha kolay olabilir. Ona karşı olan davranışlarını ve açık konuşmalarınız ile aranızda sorun haline gelen kıskançlık sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

Kıskanç Erkekle Başa Çıkma Yolları

Erkek arkadaşınızla tartışmalarınızın ana gündem maddesi kıskançlık sorunları ise bu bir süre sonra ilişkinize zarar vermeye başlayacaktır. Etrafınızdaki tüm erkekleri tehdit olarak gören ve sizin hayatınıza müdahale eden erkek arkadaşınızdaki kıskançlık sorununu çözmek için bu yöntemleri kullanabilirsiniz.

Kıskanç Sevgili İle Başa Çıkın

Neleri Sorun Ediyor?

Kıskanmak birçok ilişkide olan bir kavramdır. İnsanların sevdiklerini kıskanması onun hayatına müdahele etmediği ve sınırlandırmadığı sürece normal sayılır. Sizin erkek arkadaşınızın kıskanma sınırının ne olduğunu öğrenin. Akşam dışarı o olmadan çıkmanız mı? ya da erkek arkadaşlarınız ile dışarı çıkmanız mı?

Güven Verin

İlişkiniz sizin için değerliyse ona güven verici davranışlarda bulunun. Yalan söylemeyin ya da aklında şüphe oluşturacak davranışlarda bulunmayın. Dikkat etmeniz gereken nokta ise güven vermek isterken kendi hayatınızı kısıtlamayın.

Açıklama Yapın

Aklında soru işareti oluşmaması ve etrafınızdaki her erkeği tehdit olarak algılamaması için kişiler hakkında açıklama yapın.

Yakın Arkadaşlarınızı Tanıştırın


Hayatınızdaki insan ve çevrenizdeki erkek arkadaşlarınızı tanıştırmak güven sağlama konusunda size yardımcı olabilir. Birlikte sohbet ortamı yarattığınız bir masada arkadaşlarınızı daha iyi tanımasını sağlayabilirsiniz.

Haber Verin

Sevgiliniz ya da eşinize sizi merak etmemesini ya da telaşa kapılmaması için haber verebilirsiniz. Bu konuda dikkat etmeniz gereken ise her attığınız adımı ona sormadan yapmamak olmamalıdır.

Aşırı Kıskançlıkta Ne Yapılmalı?


Erkek arkadaşınızın aşırı kıskançlıkları artık sizin için tahammül edilemez bir hale gelmeye başladıysa ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Ona yaptığınız açıklamalar ya da güven oluşturma çabalarınız sonuçsuz kalıyorsa ortada güven sorunu olduğu anlamına gelir ve ilişki için önemli bir sorun vardır.