Toplumda kadın erkek ilişkileri konusunda genel geçer kabul edilen noktalardan biri kadınların kendilerini güldüren erkeklerden hoşlandıklarıdır. Doğru bir tespit olsa da hiçbir kadın karşısındakini güldürmek için şebeğe dönen bir erkekten hoşlanmaz. Kadınlar her zaman için zeki ve nüktedan espriler yapan, güçlü görünen erkeklerden hoşlanırlar. Kızlar nelerden hoşlanırlar diye merak edenler için;

Küçük Sürprizler

Kadınlar gizemli davranışlar ve beklemedikleri anda gelen sürprizlere bayılır. Hayatınızda olmasını istediğiniz kişiye küçük sürprizler yaparak flört dönemini zenginleştirebilirsiniz.

İlgi ve Bağlılık

Kadınların yüzde 90′ ı kendileri ile ilgilenen onlara güzel sözler söyleyerek mutlu eden kişilere daha çok önem verir. İlgiyi azalttığınız anda kadın kaçar.

ideal_erkek_nasil_olmali_kadinlar_hangi_erkekleri_sever-600x525.jpg


Dürüstlük ve Samimiyet

Yalan söyleyen kişilerden kimse hoşlanmaz.Kadınlar için de aynı durum söz konusudur. Ne kadar dürüst ve samimi davranırsanız kadınlar size bir adım daha yaklaşacaktır. Kızın senden hoşlandığını nasıl anlarsın diye merak ediyorsanız; bir kadın sizinle uzun uzun sohbet ediyorsa hoşlandığının bir belirtisidir. Arkadaş olarak görüp görmediğini ise anlamak size düşüyor.

İlgi çekmek için yüksek ses tonu ile konuşan erkekler, kadınların çoğunlukla uzak durduğu erkek tipidir. Samimiyetsiz ve abartılı davranışlar hiçbir kadının hoşuna gitmez. Kadınlar nelerden hoşlanmazlar konusunu merak edenler; iletişime önem vermelidir. Her kadın dertlerini anlatabileceği ve fikir danışabileceği kişiler ile beraber olmak ister.

Kadınlar hangi erkekleri çekici bulur konusunda ise hoş parfüm kullanan, spor yapan ve kendinden emin, özgüveni yüksek erkekler kadınlar için oldukça çekicidir.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunuz Nasıl Anlarsınız? Tıklayın !

Evlilik Aşkı Öldürür Mü? Evlilikte Aşk mı Mantık mı Önemli? Tıklayın !

Erkeklerin hoşlanma belirtileri için Tıklayın !