Dikkat çekici gözlerin sırrı kolay kuyruklu eyeliner nasıl yapılır? Adım adım kuyruklu eyeliner nasıl çekilir uygulamalı anlatımlara göz atabilirsiniz.

Makyajın en zor ancak en sevilen adımı olan eyeliner konusunda her kadının kendine ait kolay eyeliner çekme yöntemi vardır. Sizin için en kolay kuyruklu eyeliner çekme adımlarını sıraladık. Bu tekniklerden birini seçerek birkaç defa göz makyajınızda denediğinizde kuyruklu eyeliner konusunda ustalaşabilirsiniz.

Kolay ve Pratik Kuyruklu Eyeliner Adımları

1. Yöntem

Kuyruk uzunluğunu istediği şekilde ayarlamakta zorlanıyorsanız ilk olarak kuyruk boyunu çizin sonrasında gözün üst kısmına eyeliner çekin. Kuyruğu çizerken eyelinerı gözünüzden kaldırmayın. Bu yöntemi fırça ile deneyebilirsiniz.

2. Yöntem

Eyeliner aplikatörü ile işe başlayabilirsiniz. Fırça kullanımına göre daha kolay şekil verebilirsiniz.

3. Yöntem

Kalem kullanarak uygulayabileceğiniz bu yöntem ilk defa eyeliner kullananlar için uygun bir tekniktir. Gözün üst bölgesinde dumanlı etki yaratabilmek içinde kalem eyeliner kullanabilirsiniz.

Ek Bilgi

Bant kullanarak eyeliner çekebilirsiniz ancak göz çevrenize zarar vermemesi için bu yöntemi her gün uygulamayın. Bandı ile olarak elinizin üzerine yapıştırın böylece güçlü yapışkan özelliğinden göz çevrenizi korumuş olacaksınız.

4. Yöntem

Kaşık kullanarak eyeliner çekmeyi deneyebilirsiniz. Göz şişliği probleminiz varsa soğuk kaşık ile bu şişliklerin azalmasına yardımcı olabilirsiniz.

5. Yöntem

Kolay eyeliner çekmenizi sağlayacak özel şekil çizme kağıtlarını deneyebilirsiniz. Bu kağıtlarda elinizde yoksa üstteki çizgiyi sabitlemek için düz kağıtta kullanabilirsiniz.

kolay_kuyruklu_eyeliner_nasil_yapilir_adim_adim (4).jpg
kolay_kuyruklu_eyeliner_nasil_yapilir_adim_adim (1).jpg
kolay_kuyruklu_eyeliner_nasil_yapilir_adim_adim (2).jpg
  • Beğen
Reactions: Besiktasliyim