Makyaj malzemeleri çabuk kurur ve en sevdiğiniz ürünleri kullanamaz hale gelebilirsiniz. Bu sorundan kurtulmak için küçük püf noktaları paylaşıyoruz. Kontakt lens ile makyajınızın daha kalıcı bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Yenilenmiş Maskaralar

Kaliteli bir maskaranın fiyatı oldukça pahalıdır. Açıldıktan bir süre sonra nemli yapısı bu özelliğini kaybeder ve kurumaya başlar. Maskaranızı hijyenik olan kontakt lens solüsyonu ile yenileyebilirsiniz. Rimelinizin içine sadece 8 damla ekleyin ve çalkalayın. Yeni bir maskara edinmiş olacaksınız.

Göz Farını Sabitleyin

Göz farınızın çabuk kaybolmasından şikayet ediyorsanız göz farınızı birkaç damla lens solüsyonu ile karıştırabilirsiniz. Lens solüsyonununu fırçanızdan uzak tutmanızda fayda olacaktır.

Yeni Bir Eyeliner

Rimelde olduğu gibi kurumaya başlayan eyelinerin içerisine birkaç damla lens solüsyonu ekleyebilirsiniz. İyi karıştırmayı unutmayın. Bu yöntem ile eyeliner gün boyunca dağılmadan gözünüzde kalabilir.

Göz Farı Yapın

Kuru ve toz halindeki göz farlarınızı lens solüsyonu ile yeni bir far haline getirebilirsiniz. Farlardan istediniz kadarını aldıktan sonra birkaç damla solüsyon ekleyin ve karıştırın.

Göz Kaleminizi Sabitleyin


Hassas gözlere sahipseniz göz kaleminiz birkaç saat sonra akmaya başlar ve ortaya hoş olmayan bir görüntü çıkar. Bunu engellemek için göz kaleminizi sürmeden önce pamuklu çubuk yardımı ile gözlerinize lens solüsyonu sürün ve kurumasını bekleyin. Göz kaleminizi sürebilirsiniz.