Ben adamı gözünden tanırım diyenlerdenseniz buyurun yazımıza :)

Bugünkü konumuz bir kişinin burcunu bakarak anlamak. Nasıl mı anlaşılır? Size sunacağımız detaylarla karşınızdakinin burcunu şıp diye anlayacaksınız.. Hazır mısınız? O halde başlıyoruz :)

Koç Burcu
Koçlar kendilerine o kadar çok güvenirler ki bu özellikleri 1 metre öteden anlaşılır. Her yerde tüm ilginin kendilerinde olmasını isterler. Çevrelerinde çok fazla arkadaş grubu yer alır. Karşınızdakinin koç olduğunu anlamak için bakışlarını izleyin. Kalın kaşlı oluşlarını emin duruşlarını hemen fark edeceksiniz.

Boğa Burcu
Boğalar rahatlarına çok düşkün yapıda olduklarından dolayı arı gibi çalışmayı tercih ederler. Gezmek ve eğlenmek onlar için vazgeçilmez. Çevresindeki güvendiği kişiler için yapamayacakları şey yoktur. İnatçı yapıya sahip olan boğalar dalgalı saçlarıyla bilinirler.

İkizler Burcu
Sevdikleriyle bir arada vakit geçirmeyi severler. Ancak aynı anda birden fazla şeyle uğraşabilme özellikleri olduğundan dolayı çoğu zaman mesafe koyabilirler. Sizle bir bakmışınız bal gibi bir bakmışınız dikenlerini batırmış.

Yengeç Burcu
Yengeç biriyle tanıştığınızda yıllardır tanıyormuş hissi olabilir şaşırmayın. Sürprizlerle dolu bir hayatları olan yengeçler aynı zamanda ince düşünceli karaktere sahiptir. Dışarıda gün boyu gezmektense evde takılmayı tercih ederler.

Aslan Burcu
Aslanların en belirgin özelliği kafasına koyduklarını gerçekleştirene kadar neredeyse nefes almamaları. Liderlik onlar için vardır ve ilgi görmeye bayılırlar. Gür saçlarıyla çevresindekileri adeta büyüler.

Başak Burcu
Her zaman şık takılırlar ve beyaz tenlidirler. Yengeçler başkalarını eleştirmeyi severler ancak kendilerine karşı yapılan eleştiriler karşısında son derece rahatsız olurlar. Karşısındakine kolay inanan karaktere sahip olmadıklarından dolayı genelde yalnız olurlar.

Terazi Burcu
Teraziler cezbedici yapılarıyla çevresindeki kişilerce hemen fark edilirler. Lüks olmak sanki onlara özgüdür. Aynı zamanda anlayışlı bir o kadar da uyumludurlar.

Akrep Burcu
Akrepler son derece mücadeleci bir ruha sahiptir. İstekleri şeyler ulaşmak adına her yolu denerler. Sevdiklerine aşırı bağlı ve dürüst bir yapıdadırlar.

Yay Burcu
Özgürlüklerine düşkünlükleriyle biline yaylar maceracı ve enerji doludurlar. Sporun her alanından keyif alırlar.

Oğlak Burcu
Oğlaklar ciddi ve yetenekli oluşları sayesinde çevresindekileri etkilemeyi başarır. Onları kızdırmak zordur ancak kızdıklarında vay halinize!

Kova Burcu
Kovalar biraz kendi beğenmiş yapıdadır. Onları tanımaya başladığınızda ulaşılmaz olduklarını düşünebilirsiniz. Doğal yaşamayı her şeyden çok önemserler.

Balık Burcu
Balıkların apayrı bir dünyaları vardır. Onların sadece kendi doğruları vardır ve başkalarını çok fazla önemsemezler.
  • Beğen
Reactions: Nevreste