Kurban Bayramı yaklaşıyor hanımlar! Eğer bayram tatilinde yurt dışına gitme planlarınız varsa bu önerilerimize göz atmanızda fayda var..

Bir yerlere kaçmak için güzel fırsatlar sunan bayram tatili için hala planınız yoksa artık olabilir! Kurban Bayram’ında ailenizin yanında geçirmek gibi bir düşünceniz yoksa yurt dışı değişik bir fikir olabilir. Peki ya yurt dışına bayram için nerelere gidilir diyorsanız gelin birlikte inceleyelim. Bakalım sizi nerelere götürebiliriz :)

Kurban Bayramı İçin Yurt Dışı Tatil Önerileri

Kurban Bayramı’nda iş stresini üzerinden atmak isteyenler için en güzel 3 rota:
kurban-bayrami-icin-yurt-disi-tatil-onerileri-1.jpg


Macaristan’ın Gözde Şehri: Budapeşte!

Sarayları, büyüleyici manzaraları ve de köprüleriyle ülkeye giriş yaptığınız andan itibaren sizi etkilemeye başlayacak. Kurban Bayramı’nda tatil amaçlı gidip hep orada yaşama hayalleri kurarsanız şaşırmayın deriz :) Budapeşte’de hamam ve kaplıcalara gidebilir, Çigan gecelerine katılıp keyif dolu saatler geçirebilirsiniz.
kurban-bayrami-icin-yurt-disi-tatil-onerileri-2.jpg


Yunan Adalarının En Huzurlusu: Mykonos

Hem romantik hem de rüya gibi bir yer istiyorsanız kesinlikle Mykonos’a gitmenizi öneririz. Beyaz evlerin pembe begonviller ile süslü yapısı sizi büyüleyebilir. Deniz suyu eğer çok soğuk gelmezse harika plajlarına uğramadan gelmeyin!
kurban-bayrami-icin-yurt-disi-tatil-onerileri-3.jpg


Sanat Dolu Bir Paris Kaçamağı

Hayallerinizi süsleyen Paris, Kurban Bayramı için iyi bir fikir olabilir. Eyfel Kulesi’ne çıkıp manzaranın keyfine varabilir ve sanat müzelerinin kapılarını aralayabilirsiniz. Yanınızda çocuğunuz olsun olmasın Disneyland’a mutlaka uğrayın pişman olmazsınız.

Kurban Bayramı'nda sizin tatil rotanız nereye? :) Bakalım kimler nereye gidiyor..

Editör: Neşe Akbaş